0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automatisches Palettenlager
Ефективне зберігання дрібних деталей

Автоматичний склад дрібних деталей

На автоматичному складі дрібних деталей вирішальне значення для продуктивності мають швидкість і точність за оптимальної енергоефективності. При цьому взаємодія стелажної системи, програмного забезпечення, транспортного обладнання та автоматичних стелажних штабелерів повинна бути ідеальною. 

Ефективне зберігання дрібних деталей із системним підходом

Автоматичний склад для дрібних деталей від Jungheinrich і наш автоматичний стелажний штабелер як ключовий елемент комплексу допоможуть вам досягти оптимальних показників: швидкий доступ до товару, висока пропускна здатність, оптимальне використання місця. У зв’язку з цим кожен склад для дрібних деталей розробляється відповідно до вимог замовника. Системний підхід забезпечує максимально компактне зберігання дрібних деталей у ящиках, коробках чи лотках і високу динаміку доступу до них. Залежно від особливостей використання це може бути склад запчастин, склад для комплектування замовлень, буферний або розподільчий склад.

Темп максимальної продуктивності

Автоматичний склад для дрібних деталей від Jungheinrich може сягати до 25 метрів у висоту. Товари можуть розкладатися на вибір на стелажах з кутовими опорами чи полицях. Оперативне завантаження й розвантаження забезпечують наші автоматичні стелажні штабелери зі швидкістю руху до 6 м/с і прискоренням до 5,3 м/с². Ці «розумні» високопродуктивні машини без проблем розкривають увесь свій потенціал за експлуатації в кілька змін (у режимі 24/7). Працюючи автоматично й абсолютно надійно.

Найкраще рішення, що відповідає вашим вимогам 

Автоматичні склади для дрібних деталей настільки ж індивідуальні, як ваші вимоги. Залежно від численних чинників за їх допомогою ми вирішуємо різні завдання. Щоб знайти рішення, що буде оптимальним саме для вас, ми проаналізуємо разом з вами потоки товарів, структуру перевезень і процеси на вашому підприємстві та розробимо концепцію складу, яка повністю відповідатиме вашим потребам.

Автоматичні крани-штабелери нового покоління 

Наші розумні автоматичні крани-штабелери чудово підходять для автоматичних складів дрібних деталей завдяки максимальній швидкості, точності та надзвичайній продуктивності. Завдяки виготовленню всіх компонентів з легких матеріалів та інноваційній конструкції з дуже малою відстанню підходу забезпечується оптимальне використання наявного простору. Енергія, що виділяється під час гальмування, накопичується в елементах SuperCaps і повертається у приводну систему, щоб її можна було використати для наступного прискорення. Окрім того, модульна концепція дозволяє гнучко адаптувати комплекс під ваші індивідуальні вимоги до складу.