0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ECE 220_225

ECE 220/225 комплектувальник замовлень 2,0—2,5 т

  • 125 мм
  • 2500 - 2700 кг
  • Оптимальна продуктивність комплектування при невисокому споживанні енергії
  • Потужний двигун з сильним прискоренням
  • jetPILOT для інтуїтивного керування як у легковому автомобілі
  • Численні опції для організації оптимального робочого місця
  • Напівавтоматичне дистанційне керування easyPILOT (опція)

ECE 220/ 225

Наші гнучкі у використанні та ефективні горизонтальні комплектувальники 2-ї серії поєднують у собі найвищу продуктивність з оптимальною енергоефективністю та першокласним комфортом під час руху. Завдяки різним рівням керування Ви граючи закриєте свої індивідуальні вимоги щодо складського господарства. Комплектування з ECE - це оптимізація процесів підбору вантажів з максимально високими вимогами до продуктивності.Зручне та безпечне комплектування без втрат часу: Акумулятори надзвичайно високої ємності гарантують високі показники комплектування навіть при економічній роботі в кілька змін. Надійна конструкція з компактними габаритами дозволяє швидко рухатися за криволінійною траєкторією з найкращим на ринку показником прискорення. Підпружинена платформа для оператора з гідравлічним підйомним механізмом та амортизацією забезпечує захист від ударів.Просторе робоче місце оператора, оснащене багатофункціональним кермом із індивідуальним регулюванням по висоті та легко доступними елементами керування створює дуже комфортні умови під час руху. Про необхідний рівень безпеки дбають допоміжні системи: ходові вогні DayLED, Floor-Spot або доступна в якості опції curveCONTROL.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ECE 225 2 500 кг 125 мм 14 км/год 3 670 мм 24 V
ECE 225 HP 2 500 кг 125 мм 14 км/год 3 820 мм 24 V