0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ECD 320

ECD 320 комплектувальник замовлень 2,0 т

  • 700 - 1500 мм
  • 2000 кг
  • Максимальна продуктивність комплектування при мінімальному споживанні енергії
  • Потужний двигун з сильним прискоренням
  • jetPILOT для інтуїтивного керування як у легковому автомобілі
  • Численні опції для організації оптимального робочого місця
  • Ергономічний механізм підйому щогли до 700 мм (1 500 мм в якості опції)

ECD 320

Наш міцний та універсальний горизонтальний комплектувальник замовлень ECD 320 працює на Вас з подвійною силою: комбінація вил подвійної довжини з додатковим механізмом підйому щогли для фіксації двох палет забезпечує ергономічне комплектування з максимальною продуктивністю та оптимальною енергоефективністю. Потужний 2,8-кіловатний двигун (є також опція 3,2 кВт) забезпечує найкращі показники ходу та прискорення, а завдяки доступній в якості опції технології літій-іонних акумуляторів він не втрачає свою потужність навіть при експлуатації у кілька змін. Навіть за складних умов експлуатації він демонструє свої сильні сторони по повній: динамічне прискорення, безпечний рух на поворотах та висока максимальна швидкість. Незважаючи на компактність, комплектувальники мають просторе місце для оператора з можливостями індивідуального налаштування та багатофункціональним кермом jetPILOT для виконання завдань із комплектування без навантаження на спину та із заощадженням часу. Оптимальний круговий огляд, легка досяжність всіх елементів керування та додаткові опції щодо освітлення забезпечують безпечну працю.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ECD 320 2 000 кг 1 500 мм 14 км/год 4 081 мм 24 V