0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EJC 212

Електричний повідковий штабелер 1.2 - 3.0т

  • 2500 - 6000 мм
  • 1200 - 3000 кг
  • Висоти підйому до 6 м та високі показники залишкової вантажопідйомності
  • Електричне кермове управління за допомогою руків’я для праці без утоми
  • Пропорційна гідравліка для плавного підйому та опускання
  • Довге руків’я управління та оптимальна видимість вил
  • Швидка заміна акумулятора збоку для експлуатації в кілька змін

EJC 230

Потужні та міцні EJC 2, завдяки своїм великим показникам висоти підйому та залишкової вантажопідйомності, є ідеальним рішенням для інтенсивної експлуатації, а також для закладення товару на зберігання та забору його зі зберігання на великій висоті. Для цього вони оснащені різними елементами системи безпеки, наприклад довгим руків’ям управління.Завдяки оптимальним налаштуванням між системою керування та нашими потужними трифазними двигунами ці міцні штабелери споживають приголомшливо мало енергії. Це дає можливість забезпечувати високі показники вантажообігу за невисоких експлуатаційних витрат. Зокрема, завдяки простій функції заміни акумулятора збоку не є проблемою тривала експлуатація в кілька змін. Ергономіка та зручність керування EJC 2-ї серії також приваблює користувачів. Пропорційна гідравліка та підйомний двигун з електронним регулюванням забезпечують надзвичайно плавні і точні підйоми та опускання вантажу, навіть великої ваги. А варіант комплектації liftPLUS дає можливість підвищити швидкість роботи.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості