0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Hochhub_ERC

Електричні повідкові штабелери ERC/ERD

Електричні повідкові штабелери зі складною чи стаціонарною платформою для роботи стоячи водночас маневрені, зручні та швидкі. Вантажі можна обережно підіймати та опускати, трифазний тяговий двигун забезпечує найкраще прискорення й найвищу ефективність.

Придатність до автоматизації

З інтелектуальними компонентами для автоматизації наші практичні серійні машини перетворюються на самохідні транспортні машини. У поєднанні з продуманим програмним забезпеченням вони забезпечують готовність складу до майбутніх змін, спрощують процеси й виводять ефективність на новий рівень. Як компетентний партнер у сфері автоматизації ми можемо спланувати й реалізувати відповідно до ваших потреб самохідну систему транспортування (AGV), яка одразу зробить ваш склад більш економічно-ефективним.

Переосмислення продуктивності навколо

Наступна революція від Jungheinrich вже на шляху до вашого складу: новий ERC 216zi. Перший у світі електричний палетний штабелер із повністю інтегрованою літій-іонною батареєю та інноваційним дизайном  піднімає еталон ефективності, безпеки та ергономіки на новий рівень.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення