0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Handhubwagen

Ручні гідравлічні візки

Ручні гідравлічні візки - міцні, маневрені та потужні 

Якщо вам потрібно транспортувати товари та важкі вантажі на короткі дистанції кожного дня,  наш широкий асортимент ручних гідравлічних  запропонує вам численні переваги.  Завдяки великій вантажопідйомності, до трьох тон, і легкому маневруванню за умов обмеженого простору, гідравлічні візки  стануть ідеальними помічниками на вашому складі. Хромовані осі коліс і шарнірів забезпечують легкий хід і мінімальний рівень шуму, коли ви тягнете візок чи штовхаєте перед собою.

Ці практичні складські помічники захоплюють піддони на свої міцні вила, що дозволяє працівникам легко маневрувати важкими вантажами за допомогою надійних елементів керування.

У Jungheinrich ви знайдете широкий вибір як електричних, так і ручних палетних візків, які ефективно працюють у всіх без винятку галузях економіки.  Завдяки таким додатковим функціям, як швидкий підйом, регульовані вила та  стійкі до корозії матеріали, ми можемо підібрати для вас ідеальний візок для будь-якого завдання.

Легко переміщуйте важкі вантажі за допомогою практичних гідравлічних ручних візків. 

Купуючи ручний візок для палет, ви отримуєте кілька переваг. Зберігання та транспортування можна здійснювати швидко та ефективно, що забезпечує економічні переваги. У той же час ви звільняєте своїх співробітників від необхідності маневрувати та піднімати важкі вантажі вручну. Ручні палетні візки мають інтуїтивно зрозуміле керування та легко транспортують вантажі, що зберігаються на піддонах, а також відповідні транспортні контейнери. Співробітник просто розташовує вили ручного візка під товарами, що зберігаються, піднімає вили за допомогою елементів керування, а потім тягне або штовхає вантажі до потрібного місця.

Оскільки всі види вантажів можна транспортувати швидко й легко, це практичне обладнання використовується всюди: в харчовій промисловості, а також у ремісничих, логістичних компаніях і  для виробництва матеріалів і деталей машин. Ось чому ручний гідравлічних візок є одним із найпопулярніших складських помічників Jungheinrich.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Ручні гідравлічні візки AM 22, AM 15I, AM 30 і AM V05 – перевірена класика

Наш класичний бестселер, візок AM 22, надзвичайно легкий, гнучкий і зручний у використанні. Тефлонові втулки та шарніри забезпечують плавний хід і тривалий термін служби, а вдосконалена гідравлічна система також зменшує необхідну потужність насоса. Ручний палетний візок AM 22 допомагає мінімізувати складський шум завдяки тихій роботі зі спеціальним опускаючим клапаном, який дозволяє м’яко розміщувати вантажі.

У всьому діапазоні моделей наші класичні гідравлічні візки не тільки транспортують стандартні європіддони, але також підходять для захоплення спеціальних і демонстраційних піддонів. Це стало можливим завдяки таким функціям, як вила, які індивідуально регулюються від 140 мм до 585 мм, і вибір довжини вил до 2400 мм, як у випадку з гідравлічним візком V05.

Варіант AM 15l нашого класичного ручного візка достатньо низький, щоб працювати з особливо плоскими піддонами, тоді як гідравлічний візок AM 30 має вантажопідйомність до 3000 кг, що робить його ідеальним вибором для транспортування особливо важких вантажів.

Оцинкований гідравлічний візок для зовнішнього використання 

Наш ручний гідравлічний візок AMG 20 є правильним вибором для транспортування вантажів на відкритому повітрі  у таких сферах бізнесу, як оптові ринки, відкриті складські приміщення фруктові сади та інші садівничі підприємства. Гарячеоцинковане цинкове покриття надійно захищає гідравлічний візок від корозії, що робить його ідеальним для використання у вологому та холодному середовищі.

Візок з ножичним підйомних механізмом 

Візок з ножичним підйомним механізмом можна використовувати для легкого транспортування вантажів або як підйомний робочий стіл /верстак для комплектації вантажів або очищення товарів у торгових зонах. Вантажні вила підіймаються на потрібну висоту і закріплюються додатковими опорними ніжками. Для безпеки ваших працівників наконечники вил, нашого візка з ножичним підйомним механізмом, закриті. 

Гідравлічний візок із нержавіючої сталі  

Наші гідравлічні візки із нержавіючої сталі, мають такі ж практичні транспортні можливості, як і інші наші моделі. Однак, завдяки конструкції з нержавіючої сталі, вони особливо підходять для використання в гігієнічно чутливих областях, таких як харчова промисловість для переробки м’яса та риби, а також у хімічній та фармакологічній промисловості. Цей корозійно-стійкий матеріал здатний витримувати солі та кислоти, а також постійно вологе середовище. Спеціальна конструкція із закритими наконечниками вил забезпечує гігієнічне очищення очисниками високого тиску та запобігає накопиченню забруднень і мікробів.

Ручний штабелер з електричним підйомом 

Ручний штабелер HC 110 має електричний підйомник, який працює від необслуговуваної батареї. Це не тільки дає змогу виконувати класичні транспортні завдання, які виконують інші моделі ручних візків, але також дає змогу періодично виконувати операції штабелювання на висоті підйому до 3000 мм. Це особливо практично для завантаження та розвантаження комерційних транспортних засобів на складі або в ситуаціях, коли складські стелажі потрібно завантажити до другого рівня. Штабелер HC 110  також можна використовувати як робочий стіл.

Гідравлічний візок з технологією точного зважування 

Часто товари доводиться переміщувати та зважувати на складах, у виробництві та в зонах відвантаження. Наші палетні візки з вагами відповідають цій потребі. Засновані на принципі «від масштабу до товару» та мають найвищий рівень точності, вони допомагають значно оптимізувати операції. Датчики навантаження, прикріплені до чотирьох кінцевих точок вил, забезпечують точне визначення ваги при нахилі до 2 градусів.

Купуйте ручні гідравлічні візки 

Завдяки великому вибору міцних, потужних та невибагливих у обслуговуванні ручних гідравлічних візків в онлайн магазині Jungheinrich  ви обов’язково знайдете правильну модель для ваших транспортних та логістичних завдань. Ви можете не тільки зручно замовити ручні гідравлічні візки  в різних версіях, але й знайти запасні частини та аксесуари для навантажувачів,