0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Services
Жодних проблем із ремонтом

Запасні частини Jungheinrich

Час простою завжди дратує. Використання оригінальних запасних частин зменшує вірогідність виникнення серйозних поломок вашої техніки та збільшує строк її експлуатації. 

Лише оригінальні запчастини Jungheinrich відповідають стандартам якості та вимогам продуктивності нашої техніки і захищають її від серйозних поломок та нещасних випадків, спричинених деталями, що не є оригінальним обладнанням. Зазвичай ми зберігаємо понад 100 000 оригінальних запчастин для навантажувачів на більш ніж 10 років. Завдяки оптимальній взаємодії всіх компонентів ви досягаєте максимальної надійності та зберігаєте собівартість вашої техніки.

Запасні частини Jungheinrich - достатньо гарний лише оригінал.

Тільки оригінальні запчастини для навантажувачів можуть задовольнити високі вимоги, які ви висуваєте до наших транспортних засобів. Тому, якщо в одному з ваших навантажувачів виникне несправність, не варто шукати аналоги запчастин та використовувати сторонне обладнання. В першу чергу завжди довіряйте сертифікованій якості Jungheinrich. Наш сервіс оригінальних запчастин включає:

  • Ролики та колеса
  • Додаткове обладнання для модернізації
  • Аксесуари
  • Витратні матеріали Jungheinrich

Stage Räder Rollen Reifen

Ролики та колеса.

Переконайтеся, що все їде так як потрібно.

Потрібні запасні ролики чи колеса, щоб голова не закрутилася? Завдяки оригінальним роликам і колесам від Jungheinrich ваш навантажувач зберігає свій звичайний високий рівень продуктивності. У той же час ви мінімізуєте час простою, максимізуєте термін служби, а також забезпечуєте більшу безпеку на своєму складі. А завдяки нашому великому портфоліо з доступністю запасних частин Jungheinrich на 98 відсотків, ви можете замовити необхідні колеса та ролики в будь-який час.

Огляд переваг:

  • Максимальна продуктивність 
  • Підвищена безпека 
  • Завжди ідеальна сумісність
  • Доступність

Retrofitting Spare Parts services

Оригінальне обладнання для модернізації.

Додаткове оснащення.

Ваш навантажувач має відповідати різноманітним вимогам і сферам застосування. Вони часто можуть змінюватися протягом життєвого циклу – через нові вимоги безпеки, змінені складські та логістичні процеси чи законодавчі норми. Жодна з цих обставин не є проблемою – завдяки оригінальному додатковому обладнанню Jungheinrich: завдяки нашому широкому спектру варіантів обладнання для модернізації від світлодіодних фар до датчиків удару ви готові до будь-яких непередбачуваних випадків. Наші висококваліфіковані сервісні інженери Jungheinrich також завжди поруч із вами, щоб професійно оснастити ваш навантажувач відповідно до ваших потреб.

Огляд переваг: 

  • Компетентність виробника
  • Широкий асортимент продукції - завжди відповідає вашим потребам 
  • Підвищена продуктивність та безпека на складі 

Accessories Spare Parts Service

Аксесуари 

Робимо ваш навантажувач ще кращим. 

З нашими оригінальними аксесуарами Jungheinrich ваш навантажувач досягне ще кращого рівня продуктивності. Такі продукти, як датчики зіткнень або системи захисту від ударів, також допомагають значно підвищити безпеку на складі. Наш сервіс Jungheinrich допоможе вам відповідати зростаючим вимогам і адаптувати продуктивність складського обладнання та навантажувачів до ваших індивідуальних потреб.

Огляд переваг: 

  • Компетентність виробника
  • Широкий асортимент продукції - завжди відповідає вашим потребам 
  • Підвищена продуктивність та безпека на складі 

Consumables Spare Parts services

Витратні матеріали.

Змусимо все працювати гладко.

Сервісна служба Jungheinrich допоможе вам обслуговувати ваші навантажувачі за допомогою відповідних витратних матеріалів, що є важливим для забезпечення стабільної роботи вашої техніки. Ось чому ви завжди повинні покладатися на оригінальні витратні матеріали Jungheinrich: наш широкий вибір гідравлічних олив, трансмісійних олив, моторних олив, комплектів розпилювачів, мастил, очищувачів і фарб розроблено спеціально для навантажувачів Jungheinrich, гарантуючи термін служби та надійну роботу вашої техніки.

Огляд переваг: 

  • Спеціальна розробка для навантажувачів Jungheinrich
  • Оливи та мастила, розроблені відповідно до наших специфікацій
  • Високоефективні компоненти, такі як присадки протиковзкі присадки до гідравлічної оливи, гарантують надійну роботу
  • Корисні пакети, такі як набори для розпилення, набори з фарбою або набори для чищення, спрощують обслуговування

Ми з радістю підберемо для вас найкраще рішення у відповідності до ваших потреб. 

Зв'яжіться з нами!

Stage Dividende

Зв'язок з

сервісною службою

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення