0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Service There for you Campaign 2020
Сервіс та підтримка якому ви можете довіряти

Ми працюємо для вас!

Що б не трапилося - ви можете покластися на команду сервісної служби Jungheinrich. Незалежно від ситуації або проблеми, з якою можете стикнутися ви або ваш бізнес прямо зараз, ми завжди будемо поруч з вами. 

Наші передові рішення для внутрішньоскладської логістики встановлюють стандарти в нашій галузі, та ж сама якість та інновації відображаються в нашій повній відданості та підтримці наших клієнтів. Наша команда експертів сервісної служби Jungheinrich завжди готова допомогти вам у будь-якій ситуації. 

Випробування, з якими ми всі стикаємося прямо зараз. 

Незважаючи на те, що процеси внутрішньоскладської  логістики стають все дедалі складнішими, існує одна фіксована константа, на яку ви завжди можете покластися - сервісна служба Jungheinrich. Ми беремо активну участь, запобігаючи потенційним проблемам ще до їх виникнення. Наш індивідуальний підхід, рішення щодо безпеки, а також ефективна логістика оригінальних запасних частин, гарантують підтримку стабільно високого рівня безпеки, доступності та ефективності вашої діяльності.

Навіть в умовах поточної пандемії  ми залишаємось на зв'язку з нашими клієнтами і завжди готові допомогти вживаючи всіх необхідних запобіжних заходів, що вимагає ситуація. Наше зобов’язання щодо вас є абсолютним, тому, де б ви не були ми будемо поруч з вами. Наша сервісна команда завжди готова до роботи. 

Ви дбаєте про свій бізнес, а ми подбаємо про решту питань. 

Picture There for you

Послуги.

Залишіть простої в минулому. 

Сервісні послуги Jungheinrich представлені широким асортиментом пакетів з ремонту та технічного обслуговування і спрямовані на те, щоб забезпечити безперервність та ефективність вашого виробничого процесу, незалежно від того чи є ви власником великого парку підйомно-навантажувальної техніки та логістичного обладнання, чи маєте один навантажувач, на який ви покладаєтесь щодня. 

Коли виникає проблема, наша досвідчена  команда сервісних інженерів завжди готова надати вам експертні знання та налагодити практичне усунення несправностей, для оперативного вирішення проблеми, дотримуючись соціального дистанціювання від вас і ваших співробітників. Всі наші технічні спеціалісти оснащені необхідними засобами індивідуального захисту, такими як маски, рукавички та гігієнічні серветки, і тому можуть безпечно працювати у звичайному режимі. Завдяки безперебійній роботі наших сервісних спеціалістів протягом усієї кризи Jungheinrich став найбільш значимою системою для своїх клієнтів, і буде залишатись такою і в майбутньому.  

Сервісні послуги 

Наш індивідуальний підхід та модульний портфель послуг дозволяє вам особисто вирішити  які саме послуги вам необхідні. Ви можете обрати з ряду багаторівневих пакетів сервісного обслуговування або комплексних пакетів послуг, які забезпечують ще більшу підтримку. 

Наші комплексні пакети послуг можуть включати в себе наступні послуги: 

Повний сервіс
Ремонт
Сервіс орієнтований на безпеку
Технічне обслуговування
Сервіс по заміні робочої рідини гідравлічної системи
Сервіс акумуляторних батарей та ЗП
Інспекція стелажних конструкцій 

Короткий огляд переваг сервісного обслуговування:

•    Високий рівень безпеки та готовність парку техніки до роботи  
•    Прозорість витрат та безпека планування завдяки фіксованим щомісячним платежам 
•    Індивідуальний підхід до складання пакетів послуг та контрактів.
•    Індивідуальне планування технічного обслуговування вашого парку техніки 
•    Тісна співпраця на основі принципів партнерства

Picture There for you 2 (1)

Підтримка

Ваша техніка та обладнання для складу є життєво необхідною для вашого бізнесу, і Jungheinrich прагне допомогти вам досягти її максимальної ефективності та безвідмовної роботи. 

Іноді потрібно приймати швидкі рішення - наш персонал готовий вжити термінових заходів. Достатньо лише одного вашого дзвінка до нашої сервісної служби і ми розпочинаємо організацію робіт з вирішення вашого питання. Наша розгалуджена мережа сервісних інженерів по всій Україні дозволяє нам дістатися до вас, деб ви не були. 


Picture There for you 4

Запасні частини 

365 днів на рік наші співробітники роблять все можливе, щоб організувати швидку доставку оригінальних запчастин Jungheinrich у всьому світі. 

У нас є склади запасних частин, розташовані по всій земній кулі, щоб гарантувати, що наші оригінальні запасні частини дістануться до вас якомога швидше, навіть у випадках, коли кордони закриті, як наприклад зараз під час поточної пандемії. Ми гарантуємо доступність оригінальних запасних частин для ваших навантажувачів, навіть якщо їх вік становить більше 10 років. 

Jungheinrich Parts Online дозволяє зареєстрованим користувачам комфортно замовиляти будь-яку запчастину,  цілодобово і не залежно від місця де ви знаходитесь. Лише один клік миші і потрібна вам запчастина вирушає до вас. Наш інтернет-сервіс запасних частин завжди доступний і дозволяє вам замовити широкий спектр деталей та витратних матеріалів. Можливо ви захочете замінити зношену деталь, або у вас є потреба модернізувати навантажувач за новою технологією або додати аксесуар. Якою б не була ваша потреба, ми завжди готові вам допомогти і бути поруч з вами. 

Для мінімізації простоїв особливо важливо використовувати оригінальні запасні частини Jungheinrich. Наші оригінальні запасні частини відповідають високим вимогам нашої техніки та допомогають запобігти нещасним випадкам, які можуть виникнути внаслідок використання неліцензованих деталей. 

Jungheinrich Parts Online – короткий огляд переваг: 

• Миттєва інформація щодо наявності та вартості запасних частин
• Замовлення в режимі онлайн цілодобово та без вихідних
• Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
• Швидкий зв’язок з нами через портал
• Доступний понад 20 мовами
• Доступ до оригінальних запасних частин на які розповсюджується гарантія.

Picture There for you 5

Сервісна служба Jungheinrich, підтримка та запасні частини -Працюємо для вас!

Зверніться за персональною консультацією вже зараз!
 

Stage Dividende

Зв'язок з

сервісною службою

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення