0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Regale (1)
Стелажні системи Jungheinrich

Основа складу — це знання і сталь.

Оптимально спланований стелаж — це кістяк вашого складу. Після збірки він повинен бути не лише придатним для розміщення вантажів, а й готовим до можливих змін. Тому планування на перспективу надзвичайно важливе.

Компанія Jungheinrich уже 60 років покладається на власні розробки, індивідуальні рішення та найвищу якість. Ми пропонуємо широкий вибір обладнання для зберігання піддонів, тари для рідин, коробок та довгомірних вантажів, щоб на вашому складі завжди було все необхідне. Клієнти з усіх куточків світу та з різних галузей покладаються на наші системи на шляху до свого успіху.

Stage Lagerregale + Lagereinrichtung
60 Jahre Regale Logo

Content Regale

Найкращі умови.Від проектування до обслуговування після продажу.

Вашому складу потрібен надійний фундамент, щоб він міг збільшуватися, долаючи всі обмеження. Запорукою цього є наш унікальний підхід. Коли ви замовляєте стелаж для піддонів від Jungheinrich, розробники та інженери-конструктори визначають вимоги до майбутньої системи та здійснюють технічні розрахунки. Потім ми безпосередньо на вашому об’єкті проектуємо індивідуальне рішення. Єдине у своєму роді. За бажанням замовника ми можемо запропонувати додаткову підтримку у вигляді щорічної перевірки. Таким чином, ви можете отримати все необхідне від одного виробника, експерта у своїй справі.

Ретельна перевірка.

Несна здатність кожного стелажа для піддонів від Jungheinrich перевіряється в рамках численних внутрішніх та незалежних випробувань. Власні випробувальні стенди на виробництві дозволяють нам забезпечувати незмінно високу якість.

Системні рішення від одного постачальника Комплексне планування складу однією компанією.

Комплексне планування складу — наша ключова компетенція. Сюди входять не лише стелажі, а й навантажувачі, автоматичні стелажні штабелери і звичайно ж сумісне ПЗ. Так виникає ідеально збалансована, придатна до розширення інтралогістична система, що завжди працює за найновішими стандартами.



Закладіть основу для створення свого стелажу просто зараз!

Content Regale (1)


Партнерство як запорука перспективності стелажної системи.

Неможливо займатися плануванням складу щодня. Тому потрібні далекоглядні люди, які залюбки займаються організацією та довгостроковим плануванням. Такі, як розробники нашого першого стелажа Hubertus, який ще сьогодні чудово виконує покладені на нього завдання на деяких складах. Фахівці Jungheinrich не уявляють собі іншого шляху, окрім підтримки клієнта від першої ідеї до реалізації проекту. Вони аналізують процес і розробляють на його основі концепцію стелажа, ураховуючи статичне навантаження та бюджет. Цей стелаж буде єдиним у своєму роді. На етапі реалізації вони присутні на об’єкті й стежать за точним дотриманням вимог щодо якості.

Портрет Марко Гардера (Marco Harder)
Марко Хардер
Керівник відділу технологій і розробки продуктів

«Jungheinrich покладається на самовідданість, навіть за межами правових стандартів».

6 запитань Марко Гардеру (Marco Harder), керівнику технічного відділу й відділу розробки продукції

Компанії, що допомагають утілювати плани в життя у всьому світі.

Content Regale (2)

1. Satair, Сінгапур

Оснащення нового складу запчастин для авіакосмічної промисловості для однієї з провідних компаній цієї галузі. Було введено в експлуатацію складну стелажну систему, до складу якої увійшли пересувні стелажі для довгомірних вантажів, поличні стелажі й стелажі для піддонів.

2. Universal Services, Москва

Оснащення нового низькотемпературного складу для багаторічного клієнта й однієї з провідних компаній у сфері логістики. Перевагу було віддано компактному складу із системами шатлового типу.

3. Grifols, Ірландія

Усесвітньо відома фармацевтична компанія розробляє й продає інноваційну продукцію у більш ніж 90 країнах. На її новому складі ми скомбінували ділянки з ручним і автоматизованим обслуговуванням.

Нещодавній проект для Opel у Бохумі, Німеччина

Велетень автомобільної промисловості відкриває свій найбільший логістичний об’єкт у Європі. В ультрасучасному центрі розподілу товарів установлено понад 19 кілометрів стелажів.


Content Regale (3) Наші гаранти перевіреної якості.

Якщо ваша стелажна система досить надійна, ми можемо подбати про збереження її якості та підтримку постійного рівня безпеки на вашому складі. За запитом один з наших 120 сертифікованих інспекторів проведе щорічну перевірку за стандартом DIN EN 15635 на вашому підприємстві. Якщо чогось не вистачає, ви можете одразу замовити оригінальні запчастини через нього. Це дозволить заощадити цінний час.


Content Regale (4)

Унікальні рішеннядля складів у будь-якій галузі.

Світ інтралогістики стає складнішим. Наша реакція на це — специфічні галузеві рішення.
У Jungheinrich ви не лише знайдете широкий асортимент продукції, що відповідає вашим вимогам. Ви також маєте змогу зустрітися з фахівцями в галузі, що мають ґрунтовні знання щодо вашого ринку й можуть розробляти комплексні індивідуальні рішення. Таким чином, ви можете підвищити ефективність і продуктивність свого підприємства, а отже, бути на крок попереду своїх конкурентів.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення