0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Elektro-Hochhubwagen

Електричні повідкові штабелери

Ідеальне рішення для роботи на складі, транспортування, штабелювання і комплектування час від часу незалежно від висоти підйому й відстані перевезення. Для коротких відстаней — з пішим керуванням, для середніх — з комбінованим, а для великих — із сидінням. Також в нашому асортименті доступні моделі повідкових штабелерів початкового рівня, серія М для легких робіт.

Для неінтенсивних робіт зі штабелювання

Зручність навіть для недосвідчених водіїв. Ідеальний варіант для неінтенсивних робіт в обмеженому просторі складу, а також штабелювання та комплектування за потребою. 

Для транспортування вантажу на малі відстані

Максимальна ефективність навіть для недосвідчених водіїв. Численні опції дозволять адаптувати машину до будь-якого призначення та складського середовища. 
 

Для перевезень вантажу на середні відстані

Повідкові штабелери зі складною чи стаціонарною платформою для роботи стоячи водночас маневрені та зручні.

Ергономічне транспортування на великі відстані

Електричні штабелери з бічним сидінням — кращі ходові якості та швидкий розгін. Розташування сидіння поперек напрямку руху забезпечує водієві оптимальний огляд.
 

Високопідйомні візки для ваших потреб

За допомогою високопідйомних візків піддони можна не лише швидко та безпечно перевозити з точки A в точку B, а й підіймати на потрібний рівень. У нас завжди є оптимальні рішення для будь-яких відстаней перевезення й висоти підйому. Ми також охоче проконсультуємо вас щодо придбання електричних високопідйомних візків у кредит.

Високопідйомні візки: від спринтерів до витривалих профі

Який високопідйомний візок підійде вам, залежить зокрема від того, на які відстані будуть перевозитися вантажі. На вашому складі вантажі перевозяться лише на короткі відстані? Тоді максимальну гнучкість забезпечать наші електричні високопідйомні візки, розраховані лише на режим пішого супроводу. Машини з платформою без сидіння та оптимізованою підвіскою дозволять вашим водіям зручно перевозити товари без навантаження на спину навіть на нерівній підлозі. 

Для середньої відстані найкращими будуть комбіновані електрогідравлічні штабелери, розраховані як на піше керування, так і на керування з платформи, а на великих відстанях найефективнішими будуть електричні штабелери з бічним сидінням.

Навантажувачі всіх розмірів

Окрім довжини проходів вирішальним чинником під час вибору навантажувача для складу також є його ширина. Якщо для вашого підприємства характерні блочне штабелювання й вузькі робочі проходи, краще зупиніть свій вибір на одному з компактних високопідйомних візків. Машини ж більшої ширини забезпечать додатковий рівень комфорту вашим працівникам під час перевезень на великі відстані й роботи у широких проходах.

Різні високопідйомні візки для різної висоти підйому

З вантажопідйомністю від однієї до трьох тон наші високопідйомні візки завжди надійно доставлятимуть ваші вантажі до пункту призначення. Байдуже, на рівні підлоги чи на висоті. Наші електричні висотні штабелери дозволяють зручно оперувати на висоті від 1600 до 3000 міліметрів. У той же час ваші працівники можуть також використовувати такий штабелер як ергономічний робочий стіл з оптимальною висотою підбору. Якщо ж вам доводиться підбирати й складати вантажі ще вище, десь до 5350 міліметрів, зверніть увагу замість висотного штабелера на один з наших повідкових штабелерів.

Повідковий штабелер у дворівневому форматі 

Низькопідйомний і високопідйомний візок в одній машині: наші дворівневі повідкові штабелери можуть водночас підбирати два європіддони й перевозити вантажі до двох тон. Тому в порівнянні зі звичайними навантажувачами наші електричні повідкові штабелери долають відстані на підприємстві вдвічі швидше. Тобто ефективність складу значно збільшується.