0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Niederhub_EJE

Електричні повідкові візки EJE

Режим пішого супроводу, лише для коротких відстаней

Простота у використанні. Надзвичайна маневреність завдяки мінімальному розміру передньої частини. Безпека у кожній деталі. Споживання енергії зменшене на 25%. Це лише чотири з багатьох переваг, що свідчать про високу якість наших електричних низькопідйомних візків EJE. Для перевезень на малі відстані вантажів від 1,4 до 3,5 т.

Ми будемо раді проконсультувати вас!

Зв'яжіться з нами просто зараз

 

Stage EJE Kurzstrecke

 

Електричні низькопідйомні візки

Вся справа в якості. Нове покоління електричних повідкових візків EJE вже тут.

Завжди надійні та високоефективні електричні повідкові низькопідйомні візки зки Jungheinrich спрощують транспортування вантажів незалежно від того, чи працюють вони на складах чи в торгових центрах з обмеженим простором. Якість має важливе значення, оскільки ваші палетні візки мають бути надійними та готовими до роботи в будь-який час – у найважчих умовах.

Як технологічний лідер, ми знову піднімаємо планку якості та надійності з новим поколінням повідкових візків EJE. Новинкою в лінійці є EJE 114 – компактний потужний візок для переміщення вантажів до 1,4 тонни. Новий EJE 222, який з’явився в липні 2018 року, став ще одним доповненням до другої серії EJE.

Переконайтеся самі: ефективність, безпека, міцність і легкість у користуванні – наші повідкові візки EJE набирають бали в усіх сферах, де якість має вирішальне значення.

Огляд нових функцій та усіх переваг 

Нові моделі EJE

Нещодавно додані до портфоліо

EJE C20 з ергономічним підйомом щогли

EJE C20, короткі відстані

EJE 2-гої серії

Content Kurzstrecke 2 EJE 220

EJE 114 вантажопідйомністю до 1.4 кг

Content Kurzstrecke 2 EJE 114

Я хочу дізнатися більше!

Призначте особисту зустріч із консультантом за кілька простих кроків.

Найкраща енергоефективність від Jungheinrich:На 25% менше споживання енергії 

Енергоефективні транспортні засоби – це ваш важіль для зниження витрат у довгостроковій перспективі. Ми пропонуємо перевірені свинцево-кислотні акумулятори з нашою гарантією 2Shifts1Charge, а також передову літій-іонну технологію, яка тепер доступна для всієї складської техніки Jungheinrich. Обидва варіанти ідеально підходять для постійного використання в багатозмінній роботі.

Нові електричні повідкові візки EJE з потужною технологією приводу змінного струму дозволяють підвищити ефективність на 14 % (EJE 116), 23 % (EJE 120) і навіть 25 % (EJE 118).

У Jungheinrich ефективність виходить далеко за рамки енергетичної сфери. Коротше кажучи: все, що полегшує роботу, підвищує ефективність роботи на складі, одночасно зменшуючи витрати та покращуючи продуктивність.

Літій-іонні акумулятори Jungheinrich допоможуть вам вийти за межі конкуренції: це максимальна ефективність і на 20% менше витрат енергії.

Content EJE 3 (1)

Налаштуйте безпеку зверху до низу

Content EJE 5

Ми дбаємо про безпеку ваших співробітників. Захист ніг особливо важливий під час експлуатації візків повідкового типу.

Швидкість і маневреність цих транспортних засобів повинна відповідати їх надійності зупинки.

Довге безпечне руків'я управління EJE із 4-стороннім захистом ніг забезпечує такий тип максимальної чутливості. Швидкість руху візка визначається кутом нахилу руків'я з автоматичною зупинкою техніки, якщо необхідно.

Content EJE 5 (1)

Створений для найважчих умов

Електричні низькопідйомні візки повинні бути готові до роботи за будь-яких умов, навіть якщо користувачі постійно змінюються. З цієї причини міцність і надійність наших візків EJE є ще важливішою.

Кожна деталь – від міцного сталевого шасі до технічних компонентів, таких як потужні двигуни трифазного струму, розроблені та виготовлені Jungheinrich – відповідають найвищим стандартам якості. Міжнародні сертифікати регулярно підтверджують дуже високу якість виробництва на заводах Jungheinrich.

Крім того, наша команда управління якістю постійно стежить за надійністю та тривалим терміном служби нашої продукції. Аналіз терміну служби ретельно відстежує використання продукту та робоче навантаження, що дозволяє нам повертати результати, пов’язані з якістю, у виробничий процес.

Content EJE 4

Після оновлення: більш маневрений, ніж будь-коли

Електричні повідкові візки повинні бути легкими в управлінні. Оператори повинні мати можливість дуже швидко зрозуміти як керувати ними безпечно та ефективно. 

Завдяки найкоротшим розмірам шасі на ринку, низькопідйомні візки EJE швидко та легко переміщуються у найтісніших місцях. Потужні трифазні двигуни змінного струму роблять їх простими в роботі та маневреними, наприклад, при зміні напрямку руху.

Залежно від серії вантажі від 1,4 до 3,5 тонн можна легко переміщати на помірні відстані. Численні додаткові опції дозволяють адаптувати повідкові візки EJE відповідно до ваших потреб. Наприклад, бокове захоплення палети значно полегшується завдяки додатковому вхідному диску.

 

 

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення