0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EKS 215a Bühnenbild

Мобільні роботи

Автоматичні машини та повністю автоматизовані транспортні операції — центральні ланки самохідних систем транспортування (AGV). Інтелектуальні компоненти дозволяють нам автоматизувати випробувані стандартні машини та адаптувати їх відповідно до ваших вимог.

Основні компоненти в автоматизованих складах

Автоматично-керовані транспортні засоби (AGV), безпечно та ефективно вирішують усі ваші транспортні завдання. За допомогою спеціальних компонентів автоматизації ми можемо автоматизувати наші перевірені часом стандартні транспортні засоби та адаптувати їх відповідно до вимог вашого складу.

Основа автоматизованого вузькопрохідного складу

Наші автоматичні штабелери для висотних стелажів можуть ефективно працювати 24 години на добу. Вони ідеально інтегруються в систему, до складу якої входять стелажі, програмне забезпечення й системи подачі, наприклад транспортне обладнання. 

Впроваджуйте автоматизацію прямо зараз

Автономні мобільні роботи (AMR) вільно переміщуються в межах визначеної території, уникають перешкод і орієнтуються під час підняття носія вантажу за його положенням і вирівнюванням. Тож чому б не збільшити життєздатність вашого складу за допомогою нашого універсального AMR arculee S.

Наш новий мобільний робот

Наш новий мобільний робот вражає простою інтеграцією, великою гнучкістю та легкою масштабованістю.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583