0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automatisierte Hochregalstapler
Основа автоматизованого вузькопрохідного складу

Автоматичні штабелери для висотних стелажів

Наші автоматичні штабелери для висотних стелажів — ключовий елемент автоматизованого вузькопрохідного складу поруч зі стелажами, ПЗ і системами подачі. Ідеально інтегровані, автоматизовані штабелери для висотних стелажів працюють ефективно й надійно в режимі 24/7.

Автоматизований склад із новим контурним контролем усуває потребу в конвеєрній технології.

Компанія Jungheinrich створила повний пакет інтралогістики з інноваційними рішеннями для ESM Ertl Systemlogistik у Міндені. Ключова перевага: новий контурний контроль дозволяє ручне переміщення піддонів на автоматизованому складі, де взагалі немає конвеєрної технології. Це економить багато часу, грошей і місця.

Content automated high rack stacker 1

Максимальна продуктивність на складах – 24 години на добу.

Якщо ви обираєте один або кілька транспортних засобів з автоматизованим керуванням на основі висотного штабелера, ваш склад отримає максимальну доступність, ефективність і продуктивність. Багаточастотні провідники та транспондери в підлозі забезпечують ефективну орієнтацію в проходах. Для роботи в режимі 24/7 можна забезпечити живлення автоматичного висотного штабелера за допомогою провідних рейок, розміщених на полицях.

Content automated high rack stacker 1 (1)

Перевірені серійні машини як основа

Наші автоматичні висотні штабелери базуються на наших серійних навантажувачах. Багаторазово перевірені та перевірені на практиці, ця стандартна техніка доповнюється відповідними автоматичними компонентами. Завдяки цій новій конфігурації створюються особливо надійні та ефективні транспортні автоматичні засоби (AGV) для складських приміщень великої висоти.

Content automated high rack stacker 3

 Поетапна автоматизація

Ви також можете поетапно автоматизувати наявні машини і в такий спосіб забезпечити готовність свого вузькопрохідного складу до
викликів у майбутньому. Часткова автоматизація в поєднанні з нашою системою warehouseNAVIGATION, відзначеною багатьма преміями, дозволить вам збільшити вантажообіг на 25%.
Ця система знімає навантаження з водія, забезпечуючи точний під’їзд і правильне розташування машини біля стелажа.
У разі повної автоматизації штабелер для висотних стелажів стає повністю автономним і надійно виконує всі покладені на нього завдання з транспортування та складування. 

Автоматичний висотний штабелер: Ідеальна взаємодія.

Короткий огляд найважливіших питань для автоматизованого палетного складу, щоб він забезпечував максимальну продуктивність 24/7.

Дізнатися більше

З правильним партнером автоматизація приносить успіх.

Content high rack stacker case studys

Індивідуальні рішення для кожного сектора.

Незалежно від того, чи йдеться про нові об’єкти, про модернізацію чи розширення існуючих об’єктів: за наш багаторічний досвід інтралогістики ми консультували багато малих, середніх і великих компаній у всьому світі щодо автоматизації їхніх процесів, виступаючи головним підрядником по всім питанням протягом тривалості проекту.


 Бажаєте підняти ефективність свого складу на новий рівень?

Зв'яжіться з нами: 

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

автоматизації

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 584