0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EZS_350a

Автоматичний тягач

  • 5000 кг
  • Ефективне, надійне відпрацьовування транспортних завдань
  • Оптимізація маршрутів завдяки точній лазерній навігації
  • Великий вибір систем безпеки для використання у змішаному режимі
  • Можливість застосування різних зчіпних пристроїв
  • Проста інтеграція в існуючі ІТ-системи

EZS 350a

Наші універсальні та міцні автоматичні тягачі EZS 350a стануть надійними помічниками Вашого виробничого середовища. Вони підходять, зокрема, для завдань, в яких необхідно ефективно перетягувати причепи масою до 5 000 кг, наприклад, для постачання на виробництво. Наша самохідна транспортна машина (СТМ) була розроблена на базі наших перевірених серійних тягачів цілеспрямовано з метою оптимізації робочих процесів та перевезень. Автоматичний тягач надійно та безвідмовно відпрацьовує рутинні завдання, переконливо демонструючи при цьому точність роботи навігаційного обладнання та комплексність концепції безпеки. Трифазний двигун 24 В забезпечує високу потужність при невисокому споживанні енергії. Навігація здійснюється завдяки системі лазерної навігації за допомогою нанесених на маршруті рефлекторів. EZS 350a працює у змішаному режимі роботи з машинами з ручним та пішим керуванням, у складі наявної периферії або в якості автономного рішення - для більшої ефективності постачання на виробництво.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EZS 350a 5 000 кг 12,5 км/год 1 962 мм 24 V

Споріднені продукти