0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Automation

Автоматизація з Jungheinrich

Хореографічна узгодженість рухів — запорука успіху не лише на сцені, а й на складі.

У світі цифрових технологій, у якому темп життя постійно зростає, а ритм товаропотоків стає дедалі жвавішим, ваш успіх залежить від талановитого хореографа на чолі вашого складу. Адже лише коли всі відділи гармонійно взаємодіють і разом забезпечують безперервний рух матеріалів, ви можете гнучко й ефективно реагувати на будь-які труднощі у своєму бізнесі. Як ваш партнер у сфері автоматизації ми можемо стати особистим хореографом для вашого підприємства, запропонувати вам індивідуальне рішення, супроводжувати вас крок за кроком як головний підрядник, від планування, сервісу і підтримки до створення складської системи, показники якої будуть варті оплесків як сьогодні, так і в майбутньому.

Content Automation Trenner

Усе, що необхідно для ідеальної хореографічної постановки з автоматизацією.

Content Automation (4)

Гнучкість — це основастабільно високої продуктивності.

Для танцюристів трупи, що прагне до успіху, діє те саме правило, що й для окремих компонентів високоефективної автоматизованої системи, розробленої на перспективу: лише максимальна рухливість дозволяє підтримувати будь-який темп та правильно реагувати на зміни ритму. Тому ми, орієнтуючись на ваші індивідуальні потреби, доводимо зони складу з ручним обслуговуванням, частковою й повною автоматизацією до такої взаємодії, щоб вони могли гнучко реагувати на будь-які зміни в потоках матеріалів. Це можуть бути як коливання попиту, так і зміни, зумовлені майбутнім ростом, адже ми заздалегідь передбачаємо можливість розширення та адаптації вашого комплексу, щоб зберегти гнучкість у роботі вашого складу, допомогти вам ефективно використовувати ресурси й отримувати вигоду від стабільної продуктивності.

Content Automation (1)

Абсолютна довіра партнеру —вирішальний чинник.

Довіра до партнера в танці повинна бути стовідсотковою, як і довіра до партнера у сфері автоматизації, щоб ви знали, що ваші інвестиції в надійних руках. Ви можете покластися на нашу компанію як проектувальника й головного підрядника із самого початку співпраці. Адже ми готові не лише поділитися з вами своїм досвідом в інтралогістиці, що налічує не один десяток років, а й забезпечити консультаційну підтримку та запропонувати всю необхідну продукцію. Підібравши правильний «акторський склад», ми зможемо створити для вас систему з індивідуальним хореографічним підходом, що враховуватиме всі етапи процесів та інтерфейси від надходження товарів на склад до їх відвантаження. При цьому із самого початку проекту у вас буде особистий консультант, який координуватиме виконання всіх робіт, стежитиме за їх ефективністю та точністю реалізації кожного етапу проекту. Спираючись на свою компетентність у розробці рішень та технічний досвід, ми гарантуємо прозору співпрацю та активний підхід до реалізації кожного етапу вашого проекту з автоматизації: від аналізу товаропотоків до сервісу. Унікальна за масштабами мережа сервісних відділів, компетентний сервіс і підтримка логістичних систем дозволяють нам завжди бути поблизу від вас і швидко приїжджати на об’єкт, коли вам потрібна наша допомога.

За 3 кроки до індивідуального рішення для автоматизації.

Дізнатися більше

Content Automation (2)

Досвідчений постановник —запорука успішної автоматизації.

У професійних танцях і в роботі складу однаково важливо, щоб показники залишалися на однаково високому рівні або навіть покращувалися. Щоб комплекс, розроблений відповідно до ваших індивідуальних вимог, ефективно працював якомога довше, ми вже на етапі планування думаємо не лише про інженерну складову, а й про економічність. Як досвідчений хореограф одразу бачить можливості танцюристів, так наша компанія з’ясовує поточний стан і цілі, шукає потенціали для оптимізації та знаходить для вас ідеальне рішення, ураховуючи бюджет, наявну площу та інші умови. З багатьма клієнтами, що працюють у найрізноманітніших галузях, ми вже відсвяткували прем’єру їх ідеально узгоджених рішень з автоматизації, надавши їм необхідну підтримку для постійного підвищення ефективності та збільшення переваг перед конкурентами.

Content Automation (3)

З передовою технікоюдо успішної прем’єри.

Як і танцювальний ансамбль, прогресивна складська система повинна бути відкрита для нових ідей. Адже смаки публіки змінюються так само швидко, як вимоги ваших клієнтів і споживачів. Щоб ви могли ввести в роботу передову автоматизовану систему, що відповідає вашим вимогам щодо гнучкості, і успішно відзначити цю прем’єру, ми активно займаємося дослідженнями і розробками. Ми постійно розширюємо асортимент, щоб пропонувати вам нові та оптимізовані технології для ефективної роботи складу та створення мереж. Наші рішення однаково актуальні для новобудов, за модернізації та розширення наявних комплексів у будь-якій країні.
На даний момент до нашого ансамблю рішень для автоматизації входять самохідні системи транспортування, навантажувачі, склади для дрібних деталей і склади для піддонів, а також справжня зірка — система керування складом з прямою сумісністю, Jungheinrich WMS. Усе, що необхідне для ідеального рішення у сфері автоматизації, ми постачаємо й інтегруємо самі як ваш головний підрядник.
 

Content Automation Trenner1

Більше про автоматизацію.

Ознайомтеся з нашим неймовірно широким асортиментом просто зараз.

Jungheinrich як постачальник системних рішень
Планування, реалізація, сервіс і підтримка
Компоненти для автоматизації
Автоматичні складські системи
Системи автоматичного комплектування замовлень і заповнення піддонів

Успішні проекти з автоматизації.

Проекти: Автоматичні складські системи

Проекти: Автоматизовані машини

Content Automatisierungsprozess (2)

Гармонійна хореографічна постановка, ідеальний виступ оркестру.

Перехід на цифрові технології та створення мереж з Jungheinrich.

Як провідний постачальник продуманих системних рішень у сфері внутрішньої логістики, наша компанія пропонує вам не лише всі компоненти для ідеально узгодженої автоматизації, а й усе необхідне для переходу вашого складу на цифрові технології та об’єднання техніки в єдину мережу. За допомогою цифрових технологій ми можемо об’єднати ваші процеси, щоб збільшити вашу вигоду і таким чином гарантувати рентабельність та перспективність вашої справи.

Дізнайтеся більше просто зараз

Цікавить ідеальна хореографічна постановка для вашого складу?

Звертайтеся за консультацією просто зараз.

Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення