0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
230125_StorageSolutionGroup_JPG
25.01.2023

Jungheinrich AG купує групу Storage Solutions для посилення стратегічної позиції на ринку автоматизації складів у США

Jungheinrich AG зміцнює свої позиції у внутрішньологістичному бізнесі за рахунок додаткової регіональної присутності, додаючи потужну платформу для зростання в галузі автоматизації складів в США.

25 січня 2023 р – Німецька компанія, піонер в галузі інтралогістики Jungheinrich AG (“Jungheinrich”) купує групу Storage Solutions, що знаходиться в Індіані, провідного постачальника стелажів та рішень з автоматизації в США,  щоб отримати розширений доступ. на привабливий ринок складського господарства та автоматизації США. Компанія Jungheinrich підписала угоду про купівлю акцій з Merit Capital Partners, MFG Partners і керівництвом Storage Solutions щодо придбання 100% акціонерного капіталу Storage Solutions. Загальна винагорода, узгоджена згідно з угодою про купівлю-продаж акцій, складається з ціни придбання приблизно 375 мільйонів доларів США (яка підлягає звичайним коригуванням на момент закриття) та гнучкого, заснованого на ефективності компонента в середньому та високому однозначному відсотковому діапазоні ціни покупки, який може бути досягнуто шляхом утримання управління Storage Solutions протягом трьох років після завершення транзакції.

Storage Solutions: визнана платформа для стелажів і автоматизації складів у США.

Storage Solutions, з головним офісом у Вестфілді, штат Індіана є американською компанією з проектування, автоматизації та інтеграції складських приміщень із 170 співробітниками та 45-річним досвідом надання клієнтам найкращих готових рішень. Базуючись на бізнес-моделі, що не залежить від технологій, компанія досягла міцної позиції на привабливому складському ринку США, який виграє від надійної довгострокової динаміки зростання. Він пропонує унікальні вертикально інтегровані лінії обслуговування з власними групами логістики та монтажу, що забезпечує своєчасне завершення проекту та надання додаткових послуг, включаючи оптимізацію робочого процесу, проектування та отримання дозволів.

Storage Solutions є надійним партнером великої клієнтської бази, яка постійно зростає, і стратегічно зосереджена на компаніях, яким потрібен інтегрований дизайн складів, технічна підтримка та підтримка з управління проектами, а також компетентність. Його постійна клієнтська база включає широкий спектр провідних брендів, наприклад, у сторонній логістиці, електронній комерції, роздрібній торгівлі, харчових продуктах і напоях, а також у промисловості. У 2022 році Storage Solutions планує отримати дохід приблизно 290 мільйонів доларів США та скоригований EBIT приблизно 34 мільйони доларів США.

Зміцнення Jungheinrich відповідно до стратегії 2025+

Для Jungheinrich ця покупка значною мірою доповнює її глобальний слід і ще більше зміцнить позиції компанії на ринку. Це унікальна можливість увійти у великий і швидкозростаючий сегмент ринку зі стратегічною позицією в США. Охоплення ринку Storage Solutions забезпечить Jungheinrich доступ до ключових логістичних центрів у США та можливість підтримувати існуючу європейську клієнтську базу в цей ринок. Придбання платформи для зростання в США також надає додатковий середньостроковий потенціал для збільшення присутності в суміжних країнах Канаді та Мексиці. Придбання відбуватиметься поруч і не матиме жодного впливу на існуюче партнерство Jungheinrich з Mitsubishi Logisnext Americas (MLA), яке залишатиметься єдиним напрямком діяльності Jungheinrich на північноамериканському ринку підйомно-навантажувальної техніки.

Об’єднавши досвід і можливості обох партнерів, Jungheinrich і Storage Solutions спільно сприятимуть подальшому розвитку інноваційних рішень автоматизації. Автоматизація складів є пріоритетом для клієнтів як Storage Solutions, так і Jungheinrich, з очікуваним зростанням світового ринку на 10% (CAGR) у період з 2021 по 2025 рік.

Очікується, що цей проект призведе до збільшення прибутку акцій, вільного грошового потоку та скоригованої маржі EBIT з самого початку. Ціль на 2025+ рік — 20% продажів за межами Європи, зокрема за рахунок неорганічного зростання, буде підкріплена додаванням понад 300 мільйонів доларів США щорічного доходу від Storage Solutions. Крім того, орієнтована на сервіс  бізнес-модель компанії Storage Solutions, дозволяє використовувати підхід з обмеженими капітальними витратами, тим самим посилюючи генерацію грошових коштів і стійкість Jungheinrich.

Доктор Ларс Бжоска, генеральний директор Jungheinrich: «Придбання Storage Solutions є важливим кроком у реалізації нашої стратегії 2025+. Це чудова можливість розширити наш географічний слід у США та створити потужну стратегічну платформу для зростання автоматизації складів у цьому регіоні. Storage Solutions — добре налагоджена та успішна компанія з привабливою клієнтською базою та чудовою командою керівників. Ми бачимо великі можливості в об’єднанні складських можливостей і можливостей автоматизації обох сторін на користь клієнтів у США, а також наших європейських клієнтів, які працюють у Північній Америці».

Кевін Роулз, головний виконавчий директор Storage Solutions: «Наступний рівень зростання нашої галузі буде зумовлений зростаючою потребою в автоматизації складів. Storage Solutions набули надійних можливостей у стелажах, а також автоматизації та цифровізації, які ми прагнемо розширювати й далі, оскільки попит безперервно прискорюється завдяки сильним основним принципам. Разом з Jungheinrich ми з нетерпінням чекаємо спільного досягнення переваг для подальшого зростання».

Правління та наглядова рада Jungheinrich схвалили угоду. Завершення придбання, яке, як очікується, відбудеться у другому кварталі 2023 року, залежить від звичайних умов закриття, включаючи отримання дозволу на контроль за злиттям у Сполучених Штатах.

Morgan Stanley & Co. International plc виступає фінансовим консультантом Jungheinrich, а Freshfields Bruckhaus Deringer виступає юридичним консультантом, а Deloitte надає підтримку в процесі належної перевірки. Бейрд виступає фінансовим радником Storage Solutions, а Goodwin Procter LLP виступає юридичним радником.