0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
DSV
27.07.2021

DSV будує автоматизований логістичний центр у Норвегії разом з Jungheinrich

• Дев'ять автоматичних висотних штабелерів EKX 516a 
• Новий склад площею 16 000 квадратних метрів з 60 000 місць зберігання. 
• Складні умови установки через закриття кордонів, викликаного епідеміологічною ситуацією через коронавірус.

DSV, датський постачальник транспортних і логістичних послуг, що працює по всьому світу, разом з Jungheinrich побудував новий логістичний центр площею 16 000 квадратних метрів на своєму майданчику в Вестбю на південь від Осло. Нова будівля являє собою повністю автоматизований склад на 35 000 місць для піддонів, який обслуговує дев'ять автоматичних вузькопрохідних штабелерів типу EKX 516a від Jungheinrich. Логістичне рішення також включає 25 000 додаткових місць для зберігання піддонів на складі що обслуговує звичайна техніка.

Автоматичні вузькопрохідні штабелери EKX 516a обладнані для ручного завантаження в кінці зміни, при цьому робота Vestby розрахована на п'ятиденний тиждень при двозмінній роботі. Вантажівки автоматично переміщаються по 32 проходах довжиною 80 метрів кожен десятиметрового багатоярусного складу. Jungheinrich також надав програмне забезпечення системи управління складом (WCS), який з'єднано з системою управління складом DVS через інтерфейс.

Технічна особливість Vestby полягає в продуманому поєднанні: піддони вручну подаються на автоматизований склад без використання конвеєрів що займають багато місця. Це економить час, гроші і місце. Товари доставляються на контрольно-пропускні пункти за допомогою річтраків Jungheinrich що керуються оператором серії ETV, перш ніж вони автоматично складаються на багатоярусний склад. Все системне обладнання складу DSV також надходить з Гамбургу: станції для перевірки контурів піддонів, засоби контролю доступу, а також захисні огорожі і ворота.

«DSV постійно інвестує в ефективність і оптимізацію своїх логістичних процесів, - каже Ульф Ерік Крюгер Сольхейм, вокнавчий директор DSV Solutions AS, про стратегію, що лежить в основі проекту автоматизації в Норвегії. «Тривала співпраця і наш дуже хороший досвід з Jungheinrich в якості партнера стали вирішальними факторами в укладанні контракту з гамбурзькоїю компанією в цьому проекті».

З моменту отримання замовлення в листопаді 2019 року Jungheinrich працює в якості генерального підрядника над комплексним вирішенням з одних рук - від планування і реалізації до подальшого обслуговування. Навіть криза викликана коронавірусом і тимчасове закриття кордонів по всій Європі не змогли утримати експерта по внутрішньої логістики.

Щоб не порушувати графік, Jungheinrich кілька разів доводилося мислити нестандартно під час проекту: «Обмеження Covid і закриті кордони ускладнили нам доставку запланованих ресурсів і досвіду в Норвегію, але нам вдалося вирішити ситуацію за допомогою використання місцевих ресурсів і технологій для віддаленої допомоги. Це було б неможливо без орієнтованого на рішення мислення і гарного і конструктивного співробітництва між DSV і Jungheinrich. Я пишаюся тим, як ми всі подолали перешкоди, що виникли через обмеження Corona», - каже Йенс Гьерлауг, менеджер з логістики, Jungheinrich, Норвегія.