0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
2_3 efg
01.10.2021

Удосконалення 2 і 3 серій електричних вилкових навантажувачів

Jungheinrich продовжує писати свою історію успіху з електричними навантажувачами з противагою, перезапускаючи 2 і 3 серії EFG. Сьогодні перший навантажувач нового покоління покинув виробничу лінію заводу Jungheinrich в Моосбурзі і вирушив на міжнародний ринок. 

Jungheinrich продовжує писати свою історію успіху з електричними навантажувачами з противагою, перезапускаючи 2 і 3 серії EFG. Гідравліка, заходи безпеки та програмне забезпечення навантажувачів були всебічно оптимізовані. Сьогодні перший навантажувач нового покоління покинув виробничу лінію заводу Jungheinrich в Моосбурзі і вирушив на міжнародний ринок. Процес переходу виробництва на нове покоління навантажувачів відбувся без переривання в роботі.

Навантажувачі 2 і 3 серії включають дванадцять різних моделей. Доступні як три- або чотириколісні моделі, ці навантажувачі здатні піднімати вантажі від 1300 до 2000 кг на висоту до 7000 мм. Маючи максимальну швидкість до 17 км/год, вони забезпечують ефективну роботу на складах і поза ними.

Завдяки завершеному оновленню Jungheinrich підвищив гідравлічні характеристики навантажувачів на 20 відсотків. В результаті була значно збільшена керованість транспортного засобу. У майбутньому стандартний навантажувач EFG 320 зможе перевозити на п’ять тон вантажу  більше на годину. Нова гідравліка також забезпечує значно більшу ефективність і продуктивність при роботі зі спеціальним навісним обладнанням, таким як телескопічні вила, обертові захвати або затискачі. У той же час споживання енергії під час підйому вантажу знизився до десяти відсотків. «Завдяки цим новим удосконаленням, навантажувачі серій 2 та 3 ще краще справляються із задоволенням потреб наших клієнтів щодо ефективної та стійкої внутрішньої логістики», – коментує пан Томас Ангстенбергер, менеджер лінійки навантажувачів з противагою в Jungheinrich.

Покращена безпека завдяки інстальованому програмному забезпеченню.

Jungheinrich також підвищив безпеку експлуатації своїх навантажувачів з противагою за рахунок оновлення. Нове програмне забезпечення рульового управління постійно контролює привод, роботу, гідравліки та функції рульового керування. Це призводить до більшої безпеки, меншої кількості нещасних випадків та підвищення продуктивності у різноманітному спектрі експлуатації навантажувачів. На додаток до нового програмного забезпечення, безпека також забезпечується власними допоміжними системами Jungheinrich і стандартними функціями безпеки, такими як автоматичні стоянкові гальма. Jungheinrich zoneCONTROL гарантує додатковий захист від зіткнень у критичних складських приміщеннях.

PureEnergy та літій-іонні акумулятори для енергоефективності

Електричні навантажувачі 2 та 3 серії оснащені найсучаснішими трифазними двигунами та концепцією енергоефективної технології PureEnergy компанії Jungheinrich. І те й інше надає навантажувачам особливо високий ступінь ефективності. Крім того, вони доступні з прогресивною літій-іонною технологією. Акумуляторні батареї забезпечують швидку та зручну проміжну зарядку, тому вони ідеально підходять для багатозмінної роботи. «Термін служби літій-іонних акумуляторів утричі перевищує термін служби звичайних систем зберігання енергії. Ми очікуємо, що багато наших клієнтів виберуть нашу літій-іонну технологію і відповідно налаштували виробничий процес в Моосбурзі. Літій-іонні акумулятори надають багато переваг у повсякденній роботі порівняно зі свинцево-кислотними акумуляторами – наприклад, менше обслуговування», – говорить пан Томас Ангстенбергер.

Зручне робоче місце

Високий рівень комфорту доповнює повний пакет, який пропонують три- та чотириколісні навантажувачі: Висоту та нахил рульової колонки, а також важіль і вісь елементів керування можна регулювати індивідуально для забезпечення ергономічної роботи. Завдяки компактній конструкції щогли водії мають широкий кругозір і можуть постійно стежити за своїм навантаженням.

Основна відмінність між серіями 2 і 3 полягає в конфігурації коліс і рульової системи: у той час як триколісні вилкові навантажувачі серії 2 мають подвійне колесо ззаду, що надає їм маневреність, чотириколісні навантажувачі серії 3 оснащені високо закріпленою поворотною віссю, що забезпечує більшу стабільність на нерівних поверхнях та під час їзди по вибоїнах.