0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Jungheinrich_EFGS40s
20.04.2020

Орендний парк електронавантажувачів для Нagebau Logistik

Все обладнання для вантажно-розвантажувальних робіт Hagebau Logistik від Jungheinrich.

Використовуватимуться лише електронавантажувачі з низьким рівнем викидів

Завдяки системі управління орендним парком зменшаться експлуатаційні витрати

Гамбург.  Hagebau Logistik в майбутньому буде повністю покладатися на обладнання для вантажно-розвантажувальних робіт Jungheinrich.  В п’яти логістичних центрах Hagebau Logistik у Вестеркаппельне, Ноймюнстері, Гертені, Шлейніц та Бургау техніка та обладнання для вантажно-розвантажувальних робіт різних марок, які раніше використовувались, буде замінена приблизно 200 навантажувачами Jungheinrich.  В рамках цього процесу відділ логістики групи Нagebau виводить з експлуатації всі свої навантажувачі з дизельними двигунами і надалі використовуватиме лише електронавантажувачі.  Таким чином, компанія зосереджується на стійкому розвитку та екологічності бізнесу шляхом зменшення викидів у повітря CO2 завдяки використанню електронавантажувачів Jungheinrich, які здійснюють еміссію газів у повітря на 42 відсотки менше, ніж навантажувачі з двигунами внутрішнього згоряння, того ж класу навантаження.

Всі навантажувачі будуть орендованими. Що дозволить Нagebau Logistik підвищити гнучкість свого внутрішньоскладського парку. Завдяки системі управління орендним парком, Jungheinrich проаналізував роботу існуючого парку техніки разом з Нagebau Logistik, були виявлені навантажувачі які були неналежно обладнані або не використовувались на всі 100%. Таким чином, кількість навантажувачів в основному парку скоротилася в цілому на 20 відсотків.  Під час сезонних робіт, на піках попиту, будуть надаватися додаткові машини. Також у випадках виникнення несподіваного попиту Jungheinrich поставить додаткові навантажувачі протягом дуже короткого часу.  І навпаки, навантажувачі, які вже не потрібні, знову будуть виведені з експлуатації.  Ця гнучка система дозволяє уникнути надмірної потужності та гарантує високу доступність, незважаючи на зменшення розміру парку, значно скорочуючи експлуатаційні витрати Нagebau Logistik. 

Про групу компаній Нagebau.

 Заснована в 1964 році, Нagebau Handelsgesellschaft für Baustoffe mbH & Co. KG - це група в яку входять близько 370 юридично незалежних, середніх компаній що спеціалізуються у торгівлі будівельними матеріалами, інструментом, меблями, товарами для саду та городу.  Більше 1750 торговий центрів у Європі (Німеччина, Австрія, Швейцарія, Люксембург, Франція, Бельгія, Іспанія та Нідерланди) належать до групи Нagebau.