0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PM_22_FP_EFG_B-Serie
26.09.2022

Нові моделі електро навантажувачів EFG початкового рівня

Jungheinrich запускає на ринок нові серії міцних електричних навантажувачів. Нові вилкові навантажувачі EFG є економічно ефективними моделями початкового рівня для класичного транспортування та штабелювання вантажів від 1,6 до 3 тон.

Компанія Jungheinrich розширює свій асортимент електричних навантажувачів двома новими серіями EFG у сегменті початкового рівня. Це означає, що відтепер, окрім добре відомих високопродуктивних електричних навантажувачів, компанія вперше пропонуватиме своїм клієнтам базові моделі для легких та середніх навантажень. Навантажувачі можуть похвалитися вражаючою продуктивністю, надійністю та довговічністю за низьких витрат на придбання. «З серіями EFG BB і BC нам вдалося створити нову інтерпретацію якості, яка може похвалитися вражаючою функціональністю, ефективністю та привабливим співвідношенням ціна-якість», — говорить керівник відділу продажів Jungheinrich Крістіан Ерлах. Створені для періодичного використання в одну зміну, вантажівки в першу чергу призначені для клієнтів, які покладаються на перевірену якість Jungheinrich навіть у сегменті початкового рівня. «З нашою новою серією EFG ми свідомо орієнтуємося на малі та середні компанії та їхні особливі потреби: низькі витрати на придбання, швидкі терміни доставки та міцне базове обладнання», — говорить пан Ерлах.

Широкий вибір моделей початкового рівня

Вилкові навантажувачі серії EFG BB і BC доступні в 3-х і 4-колісних версіях, і з вантажопідйомністю до трьох тонн їх можна використовувати в широкому спектрі галузей виробництва, торгівлі, складування, майстерень або сільського господарства. Модельний ряд охоплює весь спектр завдань з штабелювання та транспортування. Маневрений триколісний вантажівка EFG BB 216k, наприклад, особливо підходить для роботи  в закритих складських приміщеннях завдяки своїй компактній конструкції. Чотириколісні навантажувачі EFG BC доступні з вантажопідйомністю від 1,6 до 3,0 тонн. Зокрема, моделі EFG BC 325(k)/330 є економічно ефективною альтернативою транспортним засобам у сегменті 80 В завдяки акумуляторному обладнанню 48 В. Вони також підходять для зовнішнього застосування. Три різні типи щогл різноманітних розмірів і конструкцій пропонують правильне рішення для всіх стандартних застосувань з висотою підйому до 6500 мм. Щогла та бічний зсув працюють чисто гідравлічно та керуються за допомогою механічних важелів. Можливе використання простого навісного обладнання з вибраним додатковим обладнанням.

Висока продуктивність за привабливою ціною

Навантажувачі серії EFG BB і BC виробляються на заводі Jungheinrich у місті Цінпу, Китай. До виробництва навантажувачів застосовуються такі самі стандарти якості, як і до продукції Jungheinrich, яка виготовляється в Німеччині. «З навантажувачами серії EFG BB і BC наші клієнти отримують якість Jungheinrich за дуже привабливою ціною», — говорить пан Ерлах. Навантажувачі серій EFG BB і BC стандартно оснащені мокрими дисковими гальмами. Завдяки своїй закритій конструкції гальма особливо стійкі до бруду, що гарантує високу чутливість до гальмування з низькими вимогами до обслуговування. До 30 відсотків енергії рекуперується під час процесу гальмування, що значно збільшує термін служби транспортних засобів за один цикл батареї. Двомоторний передній привід із трансмісією ZF забезпечує високу продуктивність із низьким енергоспоживанням за будь-яких сценарієв застосування.

Продумана безпека та ергономіка

Серії EFG BB і BC стандартно оснащені системою безпеки Jungheinrich curveCONTROL, яка автоматично знижує швидкість навантажувача під час поворотів залежно від кута повороту. Це значно знижує ризик аварій на поворотах, особливо при роботі з великими вантажами. П'ять різних режимів руху забезпечують безпечну роботу, адаптовану до будь-якої складської ситуації. Арочний захисний кожух, компактні профілі щогли та оптимізоване прокладання ланцюга та шланга забезпечують повний круговий огляд для безпечної роботи. Стандартне обладнання серії EFG BB і BC включає дисплей Jungheinrich у дводюймовій версії. Це інформує оператора про стан батареї, час роботи, що залишився, і вибрані режими руху, а також надає вибрані інструкції з безпеки, якщо потрібно. Сидіння Grammer MSG 65 доступне як опція для особливо ергономічних умов роботи.

У безпеці навіть після покупки

Ви можете придбати електричні навантажувачі Junghenrich  серій BB і BC як поодиноко так і цілий парк одразу. Щоб забезпечити безперебійну роботу в будь-який час, для навантажувачів початкового рівня також доступний комплексний портфель послуг Jungheinrich. Клієнти можуть вибрати пакети технічного обслуговування та обслуговування відповідно до своїх індивідуальних потреб. Завдяки розгалуженій сервісній мережі Jungheinrich висока доступність запчастин від Jungheinrich гарантована для серій BB і BC.