0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
UdoPanenka_JPG
05.03.2024

Наглядова рада Jungheinrich створює новий підрозділ управління для автоматизації

Наглядова рада призначає пана Удо Паненка членом Правління з автоматизації.  Призначення набирає чинності з 1 квітня 2024 року. Об’єднання підрозділів і ресурсів, зосереджених на мобільних роботах, автоматизованих системах зберігання та вилучення та складському обладнанні.

Наглядова рада Jungheinrich AG вирішила створити новий підрозділ «Автоматизація» та призначила пана Удо Паненку членом Правління, відповідальним за цей новий підрозділ, починаючи з 1 квітня 2024 року. Його було призначено на початковий період три роки. У результаті Рада директорів Jungheinrich розширена до п’яти членів.

У майбутньому Удо Паненка відповідатиме за новостворений підрозділ, який об’єднає всі підрозділи та ресурси, зосереджені на мобільних роботах, автоматизованих системах зберігання та вилучення (ASRS) і складському обладнанні. В останні роки Jungheinrich зробила значні інвестиції в автоматизацію та значно розширила свій технологічний і регіональний потенціал у цій галузі, зокрема завдяки придбанням.

Рольф Найорк, голова наглядової ради Jungheinrich AG: «Автоматизація має життєво важливе стратегічне значення для Jungheinrich і пропонує значний потенціал. Удо Паненка є провідним керівником з міжнародним досвідом. Його досвід у сферах автоматизації, машинобудування, програмного забезпечення та цифровізації робить його чудовим вибором».

Доктор Ларс Бржоска, голова правління Jungheinrich AG: «Я радий вітати Удо Паненку в нашій команді правління. Глобальний ринок автоматизованих систем має значний обсяг із темпами зростання вище середнього в усіх відповідних регіонах. Завдяки своєму досвіду та знанням пан Паненка зробить значний внесок у подальше зміцнення підрозділу автоматизації Jungheinrich».

Удо Паненка зараз є президентом відділу промислової автоматизації канадської фірми ATS Corporation. Цю посаду він обіймає з травня 2019 року. З 2008 по 2018 рік він обіймав різні керівні посади в американській Danaher Group, спочатку в Kollmorgen, а потім як президент Esko. Удо Панека народився в Алені, Німеччина, у 1969 році. Він отримав ступінь бакалавра бізнес-адміністрування та одружений, має двох дітей.