0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PM_22_WP_August-Weckermann_JPG
17.11.2022

Автоматизація для компаній середнього розміру: проект для компанії August Weckermann.

Jungheinrich реалізує проект автоматичного складу дрібних деталей з впровадженням системи управління складом -Jungheinrich WMS

Компанія August Weckermann, традиційний преміальний виробник токарних, фрезерувальних та вимірювальних компонентів розширює та будує нове виробництво на території своєї компанії в Айзенбаху, Баден-Вюртемберг. В новому об’єкті компанія бажає наблизитися до стандартів «Зеленої фабрики» впроваджуючи сучасні енергетичні концепції. Щоб оптимізувати потік матеріалів у довгостроковій перспективі, August Weckermann замовив у Jungheinrich автоматизований склад дрібних деталей (AS/RS). Здача під ключ запланована на літо 2023 року.

Однопрохідний мінівантажний склад має понад 10 000 місць зберігання та оснащений робочими станціями комплектування спереду та на довгій стороні стелажів. Склад розміром 60 х 4,2 х 7,3 метри в майбутньому працюватиме п’ять днів на тиждень. Навіть при роботі в одну зміну автоматизоване рішення Jungheinrich є найефективнішим варіантом. «Наша пропозиція була переконливою щодо швидкості процесу, потужності та енергоефективності», — каже Клаус Боде, керівник проекту ASRS у Jungheinrich. Обсяг поставки загального рішення також включає систему управління складом Jungheinrich (WMS), яка буде інтегрована в існуюче ІТ-середовище August Weckermann. Гнучке підключення WMS до існуючої хост-системи мало ключове значення під час укладення контракту. «Jungheinrich заздалегідь показав нам різні сценарії підключення інтерфейсу та надав нам гнучкі та відкриті поради», — пояснює Єнс Шулер, керівник проекту в August Weckermann. «Зрештою, нас переконала повністю комплексна WMS для управління складом».

Для давно створеної компанії August Weckermann, яка раніше використовувала лише автоматичні складські підйомники для дрібних деталей у різних точках уздовж виробничої лінії, новий miniload є важливим кроком до автоматизації, і Jungheinrich став правильним партнером для супроводу цього кроку. «Jungheinrich має у своєму портфоліо відповідні рішення автоматизації для компаній будь-якого розміру. Ми створюємо саме ту внутрішню логістику, яка потрібна нашим клієнтам – «під ключ» і все від одного постачальника», — підкреслює пан Боде.