0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ERC213a
03.03.21

Автоматична транспортна система для компанії Codorníu

Jungheinrich поставив іспанській компанії Codorníu дев'ять автоматичних штабелерів 

Компанія Codorníu, провідний іспанський виробник кави та вина, доручив Jungheinrich автоматизувати процес перевезення піддонів на своїй ділянці в Сан-Садурні-де-Ноя на північному сході Іспанії. Як найбільший у світі виробник бутильованого ігристого вина, Codorníu управляє в цілому 14 винними погребами. Щоб впоратися з цим великим обсягом виробництва, частково автоматизований та програмований матеріальний потік підтримується системою автоматичного транспорту (AGV), яка гарантує особливо надійні та безпечні процеси транспортування.

Рішення Jungheinrich для компанії Codorníu - це ефективне поєднання ручної та автоматизованої роботи складу. Для цього буде поставлено дев’ять автоматичних штабелерів. Новий ERC 213a забезпечує безперешкодне транспортування вантажів між окремими стелажними та блоковими складами, які разом мають понад 6000 місць зберігання. AGV також забезпечують обережне штабелювання та вилучення з місць зберішання піддонів.

Завдяки своїй компактній конструкції штабелер ERC 213a ідеально підходить для роботи у вузьких проходах і може піднімати вантажі до 1300 кг на максимальну висоту підйому 3800 мм. Потужний електричний двигун підйому забезпечує плавне, безшумне підняття та опускання - навіть максимальній висоті. Управліня транспортним засобом здійснюється за допомогою програмного забезпечення. Навігація за допомогою лазерної техніки. Для цього вздовж 700-метрової колії встановлені відбивачі, за допомогою яких ERC 213a може орієнтуватися в просторі.

Щоб забезпечити безпеку в таких змішаних операціях з ручними транспортними засобами та пішоходами, AGV оснащені сканерами особистої безпеки. Вони постійно перевіряють оточення транспортного засобу на наявність перешкод і, якщо потрібно, зупиняються, коли натрапляють на людину.

Рішення для автоматизації Jungheinrich працює тут як підключена система. Новий AGV легко інтегрувати в існуючу систему управління складом (WMS) компанії Codorníu через логістичний інтерфейс. Це забезпечує безперебійний зв'язок між працівниками та обладнанням для перевезення матеріалів та забезпечує прозорі складські процеси.

У той же час, вдосконалена літій-іонна технологія гарантує високі показники продуктивності та максимальну готовність техніки до роботи, оскільки AGV оснащені функціями автоматичної зарядки. AGV автоматизує стандартизовані рутинні завдання, дозволяючи компанії Codorníu набагато ефективніше розподілити свій персонал. Це означає величезну економію часу та витрат, а також розумне використання ресурсів.