0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Dahlhausen Medizintechnik
14.05.2020

Автоматична техніка для компанії Dahlhausen Medizintechnik

Jungheinrich поставляє автоматичну техніку для виробника медичного респіраторного обладнання.

Автоматизація процесу транспортування вантажів між зоною приймання товарів і зоною зберігання.

Два автоматичних штабелера ERC 213a оснащені передовими технологіями для безпечної роботи.

Компанія Dahlhausen Medizintechnik GmbH, розташована в Хальберштадті, довірила Jungheinrich автоматизувати транспортування товарів між новою зоною приймання і вже існуючої зоною зберігання. Метою автоматизації є підвищення ефективності транспортування великого обсягу товарів на великі відстані. Dahlhausen виробляє і поставляє широкий спектр медичного обладнання та матеріалів, серед іншого, апарати ШВЛ. Компанія працює з Jungheinrich з моменту свого заснування. «За останні роки ми постійно розширювалися. В якийсь момент нам стало не вистачати площ», - пояснює Холгер Лінке, керуючий директор Dahlhausen Medizintechnik GmbH в Хальберштадте. Це означало, що нова зона для приймання товарів може бути створена тільки за межами контуру основного виробництва. Це означає неминуче поява довгих транспортних маршрутів. «Ми шукали рішення, яке забезпечило б ефективність і надійність процесів і в той же час позбавило б наших співробітників від тривалих монотонних перевезень. Автоматично керована техніка стала для нас очевидним рішенням », - каже Лінке.
Рішення Jungheinrich для Dahlhausen складається з двох роботів-штабелерів ERC 213a з повністю автоматичним управлінням. Вони являють собою класичні електричні штабелери Jungheinrich ERC, оснащені заводськими компонентами для автоматизації навігації і гідравлічних функцій, які управляються спеціальним програмним забезпеченням. ERC 213a орієнтується в просторі за допомогою лазерних сенсорів і відбивачів, встановлених уздовж проходів на складі. Сенсори, встановлені на штабелері, постійно перевіряють навколишнє оточення на наявність перешкод, в тому числі по вертикалі. Це означає, що безпека гарантована у всіх напрямках, і техніка може безпечно працювати в змішаному середовищі: в зонах руху техніки з ручним керуванням і співробітників складу.
Застосування техніки з автоматизованим управлінням звільняє співробітників від стандартної рутинної роботи і дозволяє їм зосередитися на більш важливих завданнях. Техніка з автоматичним управлінням допомагають максимально ефективно використовувати людські ресурси, а також економить час і гроші, пов'язані з людським фактором. Завдяки автоматизації робочі процеси транспортування також стають набагато стійкішими, прозорішими та надійнішими.
Автоматичне рішення Jungheinrich для компанії Dahlhausen в Хальберштадте працює як автономна система. Це рішення може бути підключено до загальної мережі в будь-який час за допомогою програмного забезпечення для адміністрування складу. В рамках існуючої системи подальше розширення парку автоматизованої техніки може бути реалізовано швидко і без істотних витрат на програмну частину.