0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ERC-2a_Operation_--_AGV-ERC-213a_[MAM-51903].png
12.01.21

Автоматизоване рішення Jungheinrich для BLG Logistics Group

Компанія BLG Logistics Group інвестує в систему автоматичних транспортних засобів (AGV) від Jungheinrich на свій логістичний центр у Бремені.

Два автоматичних штабелера ERC 213a візьмуть на себе функції поставки і переміщення матеріалів для лінії нанесення покриттів в логістичному центрі Бремена, в якому BLG надає комплексні послуги для автомобільного сектора. Замовлення є перший подібний проект автоматизації для BLG.

Крістіан Рейнінг, старший менеджер проектів з інновацій і дигіталізації в BLG Logistics Group, пояснює: «Ми раді, що знайшли такого партнера, як Jungheinrich, який допоміг нам реалізувати наш перший проект AGV. Це пілотний проект для нас, і ми сподіваємося, він продемонструє подальші можливості для використання в BLG автоматичних систем".

Метою використання AGV в BLG є автоматизація частин внутрішньої системи транспортування палет в логістичному центрі Бремена. Завдяки лазерному сканеру ERC 213a може самостійно переміщатися по складу. у той же час AGV можуть розпізнавати різні вантажні платформи, навіть якщо вони мають негабаритний розмір, і штабелювати порожні піддони. AGV підключаються до системи управління складом BLG через логістичний інтерфейс Jungheinrich. Завдяки цьому інтерфейсу замовлення на транспортування, створені системою управління складом, передаються безпосередньо в ERC 213a і обробляються AGV. Таким чином, техніка та склади утворюють єдину комплексну інтелектуальну систему.

«Системи автоматизованих транспортних засобів лежать в основі автоматизованої внутрішньої логістики. На базі випробуваної серійної техніки Jungheinrich, яка доповнена компонентами автоматизації і управляється інтелектуальним програмним забезпеченням, ми розробили для BLG систему, яка виконує повторювані транспортні завдання великого обсягу з особливою безпекою та ефективністю », - каже Грегор Рінгвельскі, менеджер по роботі з ключовими клієнтами Jungheinrich. ERC 213a - остання модель в асортименті автоматичних транспортних засобів (AGV) Jungheinrich. Завдяки своїй компактній конструкції автоматичний штабелер спеціально розроблений для транспортування в обмеженому просторі. Оснащені новітньою літій-іонною технологією, AGV можуть працювати на повній потужності до восьми годин. Акумулятор заряджається через заздалегідь певні проміжки часу або, при необхідності, може заряджатися автоматично на зарядних станціях. Це збільшує доступність системи і дозволяє використовувати AGV цілодобово. ERC 213a може обробляти вантажі вагою до 1,3 т і розвивати максимальну швидкість до 2,5 м / с. Трифазний двигун змінного струму потужністю 2,8 кВт забезпечує постійну потужність, а електричний підйомний двигун забезпечує безпечний підйом на висоті до 4400 мм. ERC 213a має особливо міцну конструкцію завдяки сталевій рамі і закритому шасі. Системи безпеки, такі як стандартні сканери індивідуального захисту, перевіряють маршрут на предмет перешкод під час використання. Крім того, розташування сканерів індивідуального захисту навколо штабелера забезпечує безконтактну систему безпеки в напрямку руху, напрямку вантажу і на поворотах. Навігація здійснюється за допомогою лазера. Відбивачі на маршруті або їх комбінація і відмітні ознаки можуть використовуватися для цілей навігації.