0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
IDG_JPG
16.08.2022

Автоматизована інтралогістика для IDG-Dichtungstechnik

IDG-Dichtungstechnik GmbH планує перейти до автоматизації свого нового логістичного об’єкта в Альберсхаузені та доручила Jungheinrich побудувати для цієї мети однопрохідний склад для мінівантажів.

IDG-Dichtungstechnik GmbH, експерт із сучасних ущільнювальних профілів і матеріалів, що базується в Кірхгайм-унтер-Тек, реструктуризує свою логістику. Заснована в 1971 році, компанія планує перейти до автоматизації свого нового логістичного об’єкта в Альберсхаузені та доручила Jungheinrich побудувати для цієї мети однопрохідний склад для мінівантажів.

Дотепер IDG-Dichtungstechnik організовувала свій матеріально-потік виключно вручну. Оскільки компанія з Баден-Вюртемберга потребує розширення своєї логістики через швидке зростання, вона прйняла рішення автоматизовувати процеси з новою складською будівлею. «Стратегічне рішення на користь автоматизації є важливим кроком для IDG-Dichtungstechnik, який ми тісно підтримуємо, включаючи інтенсивне навчання, від планування до передачі «під ключ», — повідомляє Кнут Шредер, керівник проекту з продажу ASRS у Jungheinrich. «Завдяки AS/RS компанія IDG отримує переваги від структурованих робочих процесів, ергономічних робочих місць, високого ступеня прозорості, а також компактної консолідації складу з оптимальним використанням потужностей на невеликій площі». Міні-навантажувач довжиною 37 метрів, шириною 8 метрів і висотою 15,4 метра забезпечує 11 562 місця для зберігання і, таким чином, підвищення продуктивності в 1,5 рази порівняно з поточною ситуацією.

Новий мінінавантажувач, в якому контейнери зберігаються на подвійній глибині , за допомогою конвеєрної системи з’єднаний із будівлею попередньої зони для подачі матеріалів. На першому поверсі передбачені два робочі місця для комплектації замовлень і одне для прийому товару; на верхньому поверсі розташоване інше робоче місце комплектування замовлень. Надалі роботи тут проводитимуться п’ять робочих днів в одну зміну. Для цього Jungheinrich постачає кран-штабелер STC із системою керування та візуалізації. Це дозволяє зберігати та витягувати 150 контейнерів на годину. Обсяг поставки також включає сталеву стелажну конструкцію, контейнерну конвеєрну технологію, платформні системи, чотири шлюзи з вісьмома швидкісними дверима та чотири протипожежні двері. Jungheinrich також відповідає за електрифікацію та підключення ERP-системи замовника до Jungheinrich WMS, яку також було замовлено.

Оскільки замовник проектує установку з інертуванням, тобто зі зменшенням кисню як профілактичним протипожежним заходом, який вимагає особливо щільної оболонки будівлі, компанія Jungheinrich адаптувала свою концепцію протипожежного захисту: замість звичайних спринклерних систем повітряні шлюзи оснащені високоякісними швидкісними дверями. Jungheinrich також демонструє гнучкість і орієнтацію на клієнта за допомогою двох інших особливостей конструкції: для водонепроникної бетонної плити перекриття вона використовує спеціальні ін’єкційні дюбелі, а крім того, AKL не встановлюється через отвір у стіні, як зазвичай. Оскільки атмосфера зі зниженим вмістом кисню вимагає конструкції без мансардних вікон, компанія Jungheinrich запровадить усі компоненти AKL на етапі будівництва через єдиний на той час отвір на даху.

«Хімія була правильною з самого початку», — каже Арон Ольбріх, керуючий директор IDG-Dichtungstechnik GmbH. «Навіть на етапі тендеру співпраця виявилася успішною, оскільки компанія Jungheinrich значно просунула проект вперед, давши важливий імпульс». AKL – це перша співпраця між Jungheinrich і IDG-Dichtungstechnik, але вже можна передбачити більше: розширення складу за рахунок додаткового проходу та робочих станцій для комплектування замовлень уже заплановано, і технологія розробляється відповідно. У майбутньому обидва партнери також спільно підтримуватимуть автоматизовану інтралогістику IDG-Dichtungstechnik за контрактом на обслуговування.