0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ZF_EKX
15.09.2021

Автоматизація складу для компанії ZF в Швайнфурті.

Концерн Jungheinrich оптимізував існуючий склад компанії ZF у Швайнфурті: міжнародного постачальника комплектуючих для автомобільної галузі.

З самого початку багатоповерховий склад ZF налічував 985 місць для зберігання піддонів, великих пластикових носіїв вантажу та євро-палет. Вони розподілялися по п’яти проходам довжиною 17.7 метрів. Компоненти продукції раніше надходили на склад через систему захищених дверей та складалися в стелаж вручну. Для того щоб повністю автоматизувати цей процес включаючи стелажі, зберігання у вузьких проходах та транспортування від захисної двері до складу, Jungheinrich поставила стелажну систему з контролем доступу на майданчик, а також конвеєрні системи.

Піддони та ящики в майбутньому будуть проходити потрійний контроль вздовж конвеєрної системи: контроль зазору, ваги та контуру. Після автоматичного зчитування штрих-коду вони транспортуються у багатоповерховий склад з двосторонніми роликовими конвеєрами. Тут на зміну приходять безпілотні автоматичні вузькопрохідні штабелери EKX 516ka. Вони цілодобово доставляють вантажі у правильні місця на складі ZF. Рейки вздовж стелажів у проходах забезпечують EKX 516ka електроенергією. Штабелери оснащений бортовим зарядним пристроєм. Завдяки індуктивному керуванню та компактній конструкції, EKX 516ka ідеально підходять для точної навігації у вузьких проходах.

Повідомлення про закладення на зберігання та вилучення відбувається напряму з штабелера і без ручного сканування до системи управління складом, що призводить до ще більшої ефективності. Компанія Jungheinrich також впровадила компанії ZF систему управління складом (WCS) із вбудованим калькулятором витрат матеріалу.