0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
First-class solutions for tugger trains
07/02/2020

Першокласні рішення для буксирних поїздів

З буксирним поїздом INDUSTRY TRAIN компанія Jungheinrich надає своїм клієнтам високоякісну техніку із Шварцвальду. Neumaier спеціалізується на наданні індивідуальних рішень для клієнтів.

Гамбург/Хофштеттен: інноваційні рішення для буксирних потягів, адаптовані до індивідуальних потреб клієнтів: їх надання є метою нової співпраці між Jungheinrich і Neumaier. Додавши буксирний потяг Neumaier INDUSTRY TRAIN до свого портфоліо, Jungheinrich, провідний глобальний постачальник рішень для сектору внутрішньої логістики, зможе краще задовольнити зростаючі потреби ринку в сегменті буксирних поїздів. У майбутньому компанія буде пропонувати ефективні рішення, спеціально розроблені для задоволення вимог клієнтів.

Буксирний поїзд INDUSTRY TRAIN від Neumaier — це комбінація стандартизованих компонентів шасі та індивідуально розроблених систем перевезення вантажів. Доступні два різних типи шасі для внутрішнього та зовнішнього застосування. Вантажопідйомність до 3 тонн на вантажопідйомник. Для підйому та транспортування носіїв вантажу  клієнтів доступні різні системи перевезення вантажів, від простих C-рам і E-рам з регульованими вилами до дуже складних систем перевезення вантажів для транспортування кількох візків в одному вантажопідйомнику. Причина, чому він особливий: носій вантажу клієнта не повинен адаптуватися до буксирного поїзда; замість цього буксирний поїзд адаптується до носія вантажу та потреб клієнта.

У поєднанні з електричним буксирним тягачем Jungheinrich EZS із тяговою потужністю до 28 тонн буксирний потяг INDUSTRY TRAIN є високоефективним інтралогістичним рішенням. Усі компоненти буксирного поїзда взаємопов’язані та функціонують як одна машина. Високі стандарти безпеки, інноваційні технології, орієнтовані на майбутнє, і високий рівень клієнтоорієнтованості гарантують клієнту стабільний і безпечний процес внутрішнього постачання матеріалів.

Ви можете дізнатися більше про буксирний потяг INDUSTRY TRAIN за посиланням : www.industry-train.com

Коментарі до співпраці:

Матіас Маурін, керівник сегменту виробництва буксирувальних тягачів Jungheinrich AG:
«Буксирний потяг Industry Train від Neumaier ідеально підходить для нас і нашої філософії. Як постачальник рішень, ми хочемо запропонувати нашим клієнтам найкраще можливе рішення. З Neumaier тепер у нас є партнер для співпраці, який може зробити саме це з буксирним поїздом Industry Train».

Бернд Ноймаєр, керуючий директор Neumaier Industry GmbH & Co. KG:
«Ми дуже раді співпраці з Jungheinrich. Задоволення потреб клієнтів завжди було основою діяльності нашої компанії. Наші внутрішні розробки та конструкційні відділи разом із власним виробництвом листового металу дозволяють нам виготовляти індивідуальні рішення. Завдяки Jungheinrich у нас тепер є партнер на нашій хвилі, який хоче запропонувати клієнтам індивідуальні комплексні рішення, зокрема у сфері буксирних поїздів.

Про компанію Neumaier

Neumaier Industry GmbH & Co. KG є підприємством малого та середнього бізнесу  у Хофштеттені в Шварцвальді. Окрім промислової обробки листового металу, компанія спеціалізується на розробці, будівництві та виробництві машин і обладнання для інтралогістики. Окрім буксирних поїздів, Neumaier також надає поворотні водійські сидіння для вилкових навантажувачів, а також розробляє та виробляє комплексні рішення автоматизації для інтралогістики.