0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Palettenlagerung statisch

Статичне зберігання палет

Палети та ґратчасті контейнери можна зберігати різними способами залежно від умов на вашому об’єкті. Рішення для статичного зберігання підійдуть вам, якщо товари потрібно перевозити лише під час отримання, відвантаження чи переміщення.

Наші одномісні стелажі, розроблені спеціально для ґратчастих контейнерів, забезпечують оптимальне використання наявного місця. Завдяки нашим багатомісним стелажам без прив’язки до місця ви матимете безпосередній доступ до всіх своїх товарів. Між двома стелажними стійками на кожному рівні можна розташувати кілька піддонів. Стелажі для піддонів у стандартній комплектації мають висоту від восьми до десяти метрів і розраховані на обслуговування штабелерами з висувною рамою і комплектувальниками замовлень. Їх можна наростити до дванадцяти метрів — тоді це будуть уже висотні стелажі. За умови повної автоматизації висота може становити до 40 метрів. Багатомісні стелажі для вузькопрохідних складів підходять для надзвичайно великої висоти підйому і дозволяють мінімізувати ширину робочого проходу.

Висотні стелажі для економії простору

З нашими спеціальними висотними стелажами вам не треба будувати нові приміщення чи будівлі. За умови повної автоматизації вони можуть сягати висоти до 40 метрів. Дах і стіни складу кріпляться безпосередньо до стелажів.

Стелажні системи FIFO та LIFO для піддонів

Якщо на вашому складі для палет використовується принцип «Перший зайшов — перший вийшов» (FIFO), рішенням може бути набивний стелаж прохідного, в’їзного чи проїзного типу. Чи ви працюєте за принципом «Останній зайшов — перший вийшов» (LIFO)? На цей випадок у нас є гравітаційні стелажі зворотної дії, у яких стійки розташовуються в ряд. Особливістю таких стелажних систем для піддонів є нахил від трьох до п’яти відсотків.

Стелажні системи для статичного зберігання