0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EZS 7280

Тягач з кабіною 28,0 т

  • 28000 kg
  • Автоматичне паркувальне гальмо та допоміжна система для подолання підйомів для застосування на рампах
  • Комфортне робоче місце оператора з розташуванням педалей як у легковому автомобілі
  • Малий радіус повороту завдяки великому куту повороту керма
  • Оптимальний захист від корозії завдяки катодному покриттю

EZS 7280

Міцний та надзвичайно сильний високопотужний тягач EZS 7280 є найкращим вибором для перевезення важких вантажів, напр. у зоні обслуговування літаків або у промисловості. Як в експлуатації у приміщеннях, так і за їхніми межами, він вигідно відрізняється від конкурентів, долаючи великі відстані з максимальним причіпним навантаженням до 28 000 кг.Його сильні сторони особливо проявляються при транспортуванні великих вантажів на рампах: Автоматичне паркувальне гальмо та допоміжна система для подолання підйомів дозволяють без проблем зупинятися, а потім продовжувати рух. Малий радіус повороту та, за бажанням, передові літій-іонні акумулятори забезпечують найвищий рівень ефективності під час їзди.Буксир із сидінням пропонує ергономічне робоче місце оператора з низьким входом, регулюванням положення керма та розташуванням педалей як у легковому автомобілі. Крім того катодне покриття рами забезпечує захист машини навіть за несприятливих погодних умов. Також в якості опції передбачені різні варіанти кабіни, що захищатиме оператора від несприятливих погодних умов, на вибір із відкидними чи розсувними дверцятами.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Towing capacity load Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EZS 7280 28 000 kg 25 км/год 3 045 мм 80 V