0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Elektro-Schlepper

Буксирні тягачі

Буксирні тягачі для вашої внутрішньоскладської логістики. 

Наші електричні буксирні тягачі допоможуть вам вирішити будь-які логістичні завдання з переміщення вантажів, товарів або матеріалів для виробництва. Вантажі вагою до 28 тонн транспортуються від зони приймання товару до розподілу та виробництва з максимальною ефективністю та гнучкістю. На відміну від транспортних засобів з двигунами внутрішнього згоряння, електричні тягачі придатні для використання як у приміщенні, так і на вулиці. Міцна конструкція, підпружинені колеса та надпружне ведуче колесо забезпечують оптимальне зчеплення як на гладких промислових підлогах, так і на вулицях. Ці  характеристики роблять наші електричні тягачі ідеальними для внутрішньої логістики на складах і у виробничих приміщеннях.

Буксирні тягачі з високою курсовою стійкістю.

Індивідуальні рішення для зчеплення дозволяють використовувати наші буксирні тягачі з рядом різних типів причепів, які можна з’єднати, щоб сформувати буксирний  потяг. Ви можете використовувати як стандартні муфти (наприклад, роз'ємні муфти), так і модифіковані муфти. Буксирні потяги рухаються від станції до станції за заздалегідь визначеним маршрутом. Попередньо визначений маршрут вантажу, де вантажі завантажуються та розвантажуються на кожній зупинці. Це дозволяє перевозити велику кількість вантажів використовуючи лише кілька тягачів, що значно скорочує час у дорозі.

Буксирні потяги з високою курсовою стабільністю пропонують очевидну перевагу, гарантуючи, що причепи слідують точно такою самою траєкторією, яку встановлюють електричні буксирні тягачі. Таким чином, ви можете подорожувати безпечно. Це забезпечує безпечне пересування як всередині, так і за межами проходу стелажа та дозволяє легко уникати будь-яких перешкод. Якщо буксирний тягач оснащений стабілізатором напрямку руху, будь-який з них можна перетворити на стійкий буксирний потяг у поєднанні з причепом відповідного типу.

Електричні тягачі, обладнані для повністю автоматизованих операцій.

Інтелектуальні компоненти автоматизації перетворюють наші серійні електричні тягачі, випробувані в польових умовах, на автоматично керовані транспортні засоби (AGV). У поєднанні з інтелектуальним програмним забезпеченням вони можуть підготувати ваш склад до майбутнього, оптимізувати процеси та вивести на новий рівень ефективність усього складу,  зробивши його більш ефективним та рентабельним. Як партнер-експерт з автоматизації, ми сплануємо та розробимо впровадження системи автоматично керованої транспортної системи (AGVSAGV), адаптованої до ваших потреб, що дозволить вам автоматично підвищити економічну ефективність вашого складу.

Нашим буксирним тягачам 70 років

Внутрішньоскладська логістика “на рейках”

Переміщення вантажів різного розміру та ваги за одну поїздку: протягом 70 років буксирні тягачі від Jungheinrich роблять це можливим. З нашими сучасними електричними тягачами потужні, екологічно чисті тягачі поєднується з універсальними рішеннями для причепів – разом вони створюють неперевершені буксирувальні поїзди!

Буксирувальний механізм забезпечує безпечний і ефективний потік матеріалу. Усі причепи йдуть по колії електричного тягача так само точно, ніби вони рухаються по рейках. Це не тільки економить час і гроші, але й знижує ризик нещасних випадків.

Підготовленні до буд-яких викликів

Інші переваги

Зелене світло для вашої інтралогістики 

Транспортування матеріалів за допомогою електричних тягачів можна легко інтегрувати в існуючі логістичні системи. Крок за кроком ви створюєте зростання для майбутнього, знімаєте тиск зі свого персоналу та гарантуєте, що ви оптимально оснащені для задоволення постійно зростаючих вимог.

Крок за кроком до вашого рішення для буксирування

Intralogistics 4.0: Провідник матеріальних потоків

В нашому посібнику ми детально пояснюємо як ви можете організувати потік матеріалу зробивши його більш плавним і більш безпечним за допомогою електричних буксирних тягачів Jungheinrich. 

Якщо ви ще не користувалися жодним буксирним тягачем, ви знайдете найважливішу інформацію для початкових кроків планування, а також докладні описи в Посібнику 1, включаючи чітку графіку. Довідник 2 містить перелік продукції з технічними характеристиками. Переконайтеся самі, чому варто перейти на наші електричні тягачі!

FAQ

Скеровуйте ваш бізнес у правильному напрямку і будьте завжди попереду своїх конкурентів. Наші літій-іонні навантажувачі допоможуть вам оптимізувати ваш бізнес.

Stage Dividende

Зв'язок з

сервісною службою

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення

Різноманітні типи електричних буксирів для купівлі

Тягачі з причіпним механізмом 

Для невеликих вантажів, які переміщуються лише на короткі відстані, наші тягачі з буксирною балкою ідеально підходять. Завдяки різним системам зчеплення для різних систем причепів маневрені електричні буксирні тягачі можна повертати на місці, а також використовувати в буксирних поїздах із високою курсовою стійкістю.

Тягачі з платформою оператора для роботи стоячи  

Універсальні тягачі цієї конструкції забезпечують потужне транспортування вантажів у складі буксирного потягу з різними причепами. Ергономічний дизайн буксирних тягачів  платформою дозволяє вашим співробітникам працювати з комфортом і забезпечує максимальну безпеку водіння.

Тягачі з сидінням для оператора 

Завдяки швидкому прискоренню та високим максимальним швидкостям динамічні буксирні тягачі з сидінням водія та повністю підвішеним шасі пропонують солідну потужність для транспортування вантажів до 10 тонн у приміщенні та за його межами. Зручне водійське сидіння поєднує в собі достатній простір для ніг і легкодоступні елементи керування.

Тягачі з вантажною платформою 

Наші універсальні тягачі з вантажною платформою забезпечують швидку поставку деталей як у приміщенні, так і за його межами, а також можуть використовуватися як чотириколісні евакуатори для вантажів до 1,5 тонн. Крім того, електрогідравлічне рульове управління забезпечує точне водіння з мінімальними зусиллями.

Ви можете зв'язатися з нашими фахівцями-консультантами, заповнивши форму запиту товару. Вони з радістю проконсультують вас у підборі підходящої моделі буксирного тягача.