0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Rental Fleet Management
Максимальна безпека за мінімальних витрат

Управління орендним парком техніки

Це наша реакція на потреби власників парків машин. Розширте межі своїх можливостей і отримуйте користь від вищого рівня безпеки та прозорості за менших витрат.

Часи змінюються.

Ми пристосовуємося до них.

Як власник парку навантажувачів ви повинні бути готові реагувати на будь-які зміни, чим би вони не були зумовлені: технологіями, процесами чи кон’юнктурою, обмеженнями за часом або вимогами національного законодавства. Для цього ми розробили Jungheinrich систему "Управління орендним парком".
Допомагаючи вам оптимізувати склад вашого парку  складської техніки, ми забезпечуємо вашу готовність до будь-яких ситуацій. Максимальне навантаження можна передбачити і завчасно подбати про додаткову техніку, щоб упоратися з ним. Якщо у вас раптом виникне така потреба, ми відправимо вам навантажувачі в найкоротші строки. Коли потреба в техніці зникає, ми її відкликаємо. Таким чином, ви уникаєте надлишків техніки. І хоча  склад парку  техніки зменшується, ми гарантуємо високий коефіцієнт доступності.

Саме те, що вам потрібно.

Усе для вас.

Індивідуальні рішення для управління орендним парком машин, включаючи оптимізацію, сервіс і заміну, з фіксованою ціною за одиницю техніки.
Аналіз даних щодо експлуатації дозволить нам підібрати навантажувачі, які будуть ідеально підходити для виконання ваших завдань. Які вантажі та якими шляхами перевозяться? Які типи стелажів ви використовуєте і наскільки вони відповідають потребам? Чи правильно обладнані ваші зарядні станції? Де взагалі є можливості для оптимізації? Усі результати фіксуються для кожного об’єкту в зрозумілій для вас формі. Наш досвід у різних галузях показує, що склад парку машин вдається зменшити в середньому на 10%. Під час строку дії договору наші експерти з RFM дбатимуть про постійну оптимізацію вашого парку складської техніки. Вони регулярно перевірятимуть завантаження машин за місцем експлуатації та їх відповідність специфікації. Машини, що більше не відповідають вимогам, замінюються, а їх загальна кількість адаптується під вантажообіг. Якщо ви вирішите згорнути виробництво, ми заберемо  складську техніку яка вам більше не потрібна.

Усе, що вам слід знати.

Ми все покажемо.

Ми забезпечимо вам огляд детальної інформації про стан і завантаження парку машин — у межах регіону, країни й по всьому світі. У такий спосіб швидко викриваються потенціали для оптимізації.

Першооснова — аналіз специфіки об’єкта

Наша команда збере дані щодо обсягу парку машин, їх типів і віку, перевірить ваші процеси та завантаження кожної машини, а також підготує дані в графічній формі. Наші засоби для збору й аналізу даних парку машин дозволять вам реєструвати та переглядати дані в зручній формі без жодних труднощів. Ви зможете швидко з’ясовувати, де є можливості для оптимізації. Усе це ми детально опишемо для вас у документації.

Повний контроль витрат

Під час аналізу специфіки об’єкта можна виявити не лише зайві машини або такі, що більше не відповідають вимогам, а й зависокі адміністративні витрати. Передача керування парком машин дозволить вам значно зменшити ці витрати. Ви можете зменшити свої внутрішні витрати на 50%. У такий спосіб ви зменшите навантаження на персонал і звільните його для виконання інших задач. Окрім того, ми покажемо, у які суми вам обходяться технічне обслуговування, ремонти та пошкодження внаслідок зіткнень.

Більше даних — більше можливостей

Як додаткові засоби керування парком машин чудово зарекомендували себе наші рішення для обробки телеметричних даних. Це основані на використанні веб-технологій інформаційні системи для спостереження, збору та аналізу даних машин різних типів — у межах одного об’єкта й по всьому світі. В особистих кабінетах ці технічні дані навантажувачів поєднуються з комерційними показниками. Таким чином, ви відчуєте всі переваги повної прозорості даних парку машин і досягнете успіху завдяки нашій моделі RFM.

Stage Dividende

Ваші контакти

з питань оренди

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення