0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Brasilia trees
07.10.2021

20 дерев за кожен лектричний навантажувач: Jungheinrich підтримує лісовідновлення в Бразилії

Представництво Jungheinrich в Бразилії наближає інтралогістику на крок ближче до кліматичної нейтральності за допомогою спеціальної кампанії: за кожен електричний навантажувач, який замінює один з дизельних або газових навантажувачів, компанія висаджує 20 дерев у Атлантичному лісі. 

Таким чином, Jungheinrich сприяє як скороченню викидів парникових газів у внутрішньологістиці, так і лісовідновленню в Бразилії.

Представництво Jungheinrich працює в Бразилії протягом 20 років. Експерт з інтралогістики святкує свій ювілей спеціальною акцією. Під девізом «довкілля перемагає двічі», Jungheinrich просуває використання електричних навантажувачів: на кожен проданий або орендований EFG, який замінює дизельний або газовий навантажувач на складі, 20 дерев висаджують в Атлантичному лісі на східному узбережжі Бразилії. Кампанія охоплює всі навантажувачі з двигуном внутрішнього згоряння, які замінені на електричний навантажувач Jungheinrich із EFG серій 1, 2, 3, 4 і 5.

Підставою кампанії є все ще дуже висока частка дизельних та газових навантажувачів на бразильському ринку. Якщо в Європі частка навантажувачів з двигунами внутрішнього згоряння зараз становить лише 18 відсотків, то в Бразилії вона все ще становить близько 50 відсотків. «Висока частка двигунів внутрішнього згоряння на бразильському ринку показує, наскільки великий потенціал нашої кампанії. У нас є можливість дійсно змінити ситуацію і зробити реальний внесок у захист клімату», – пояснює Вігольд Георг, віце-президент Jungheinrich в Латинській Америці.

Своєю кампанією Jungheinrich хоче підтримати своїх клієнтів у Бразилії на їхньому шляху до екологічної внутрішньої логістики та показати, що електричні навантажувачі є кращим вибором з точки зору продуктивності та стійкості. «Відповідаючи гаслу «довкілля перемагає двічі», компанії в Бразилії можуть взяти на себе зобов’язання щодо захисту навколишнього середовища двома способами: по-перше, вони можуть значно зменшити викиди CO2, перейшовши з двигуна внутрішнього згоряння на електричний привід. Наприклад, електричний навантажувач, який живиться від літій-іонної батареї, виділяє в середньому на 52% менше CO2e, ніж навантажувач, що працює від дизельного двигуна. По-друге, кожне посаджене дерево поглинає CO2 і таким чином протидіє зміні клімату», – каже Віголд Георг.

Саджанці є місцевими видами, отриманими від місцевих виробників. Посадка проводиться спільно з екологічною асоціацією Copaiba Environmental Association, бразильською екологічною організацією, що спеціалізується на лісовідновленні в Атлантичному лісі. За даними WWF, це один з найбільш багатих на види, а також стрімко зникаючий тропічний ліс на землі.

Численні офіси Jungheinrich по всьому світу віддані екології та втілюють місцеві соціальні проекти. Відповідно до корпоративної стратегії 2025+ і метою створення стійкої вартості, співробітники Jungheinrich по всьому світу вносять власні пропозиції. Велика кількість окремих кампаній чітко показує, наскільки серйозно кожен із 18 000 співробітників Jungheinrich ставиться до питання екології та стабільності. У 2020 році, наприклад, у Мумбаї було висаджено понад тисячу дерев і понад 45 місцевих видів дерев.