0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PowerCube
30.11.2023

Перший Jungheinrich PowerCube, замовлений M. Schönenberger AG у Швейцарії

Перший PowerCube від Jungheinrich прямує до Швейцарії. Компанія M. Schönenberger AG замовила високоінноваційний компактний контейнерний склад, який займає значно менше простору на базі підприємства в Меллінгені та здатний до подальшого зростання.

Компанія M. Schönenberger AG, знаходиться в Меллінгені в кантоні Ааргау, вважає себе головним новатором ринку. Зараз же компанія вчергове проявила свою прогресивність в питанні розширення внутрішньої логістики: ця сімейна компанія стане першою хто впровадить в життя  наше нове рішення для компактного складу PowerCube. Ця автоматизована система зберігання,  яку Jungheinrich вперше представила на LogiMAT 2022, вражає своїм унікальним використанням простору, максимальною гнучкістю, високою продуктивністю та простою фізичною та цифровою інтеграцією в існуючі склади. Інновація Jungheinrich встановлює нові стандарти у сфері вертикального зберігання дрібних деталей і одиничних вантажів.

Для компанії Schönenberger, PowerCube – є ідеальним рішенням. Компанія не може впоратися зі зростанням, якого вона прагне та очікує в найближчі роки, завдяки організованому комплекту замовлень, який вона використовувала досі. Склад, який зараз використовується, вичерпав свою місткість і не може бути розширений; оренда зовнішнього складу занадто дорога. Таким чином, компактний PowerCube від Jungheinrich з його модульною стелажною системою є правильним рішенням для цієї швейцарської компанії: завдяки унікальному використанню простору та високій щільності зберігання, компактний склад пропонує місце для понад 18 000 контейнерів на площі лише в 400 квадратних метрів.

Енергоефективні човники PowerCube, які рухаються під стелажною системою, закладають на зберігання та вилучають зі стелажу вертикально складені контейнери. Завдяки висоті системи до 12 метрів PowerCube є найвищим компактним складом у своєму класі. Компанія M. Schönenberger AG замовила свій автоматизований компактний контейнерний склад із висотою зберігання 10,4 метра. Контейнери складені один на одного на 25 рівнях зберігання. Кожний з них можна заповнити вантажем до 50 кг.

Човники PowerCube рухаються з максимальною швидкістю 4 м/с і прискоренням до 2 м/с². Кожен шатл може забрати і перевезти два контейнери одночасно. Таким чином, на робочих станціях Schönenberger можна здійснити до 130 вилучень для індивідуального комплектування замовлень і 20 прийомів для поповнення запасів. Відділення вихідного товару для упакованих коробок додатково доповнюється буферним відділом. Завдяки масштабованій кількості човників пропускну здатність PowerCube можна гнучко збільшувати у разі збільшення попиту або розширення асортименту продукції. Шатли оснащені високопродуктивними літій-іонними акумуляторами, які заряджаються на робочих станціях під час роботи. Це означає, що шатли готові до роботи 24 години на добу без простоїв.

Система PowerCube Jungheinrich поєднує в собі ефективні процеси та інноваційне апаратне забезпечення за допомогою найсучаснішої технології програмного забезпечення. Компактний контейнерний склад підключений до існуючої ІТ-структури, зокрема ERP-системи Schönenberger, і оснащений системою управління складом Jungheinrich для PowerCube. Система керує отриманням товарів, розділенням на сектори та зберіганням тоталізаторів у зоні прийому товарів і контролює замовлення на комплектування в зоні видачі товарів. У той же час система організовує коригування запасів, блокування запасів і випуски, а також підтримку процесу інвентаризації. З PowerCube від Jungheinrich M. Schönenberger AG покладається на інтегрований і цілісний підхід до надкомпактного зберігання контейнерів і відкриває нові виміри ефективності.