0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Assistenzsysteme
Геніальні рішення, ефективна робота

Допоміжні системи Jungheinrich

Десятиліття досвіду вкладено в наш широкий асортимент систем допомоги. Кожне окреме рішення було вдосконалено до найдрібніших деталей – усе заради забезпечення більшої ефективності вашої компанії та підвищення безпеки для людей, машин і товарів.

Правильне рішення для будь-якої ситуації:

Забезпечте безпеку роботи на складі

Системи допомоги від Jungheinrich призначені для полегшення щоденної роботи та підвищення безпеки на складі. Окрім захисту людини та машини, вони також активно та превентивно захищають ваше складське обладнання, особливо у виняткових ситуаціях. Покращена безпека з кожною операцією.

Дізнайтеся більше про рішення безпеки Jungheinrich для вашого складу.

ZoneCONTROL

Все під контролем: zoneCONTROL

Навантажувач наближається до дверей складу з висунутою щоглою – і зупиняється точно в потрібному місці. Це завдяки zoneCONTROL, яка на основі зонування складу знає всі критичні зони сайту та контролює їх з максимальною точністю. Це можуть бути перешкоди на висоті, місця з інтенсивним рухом транспортних засобів або пішоходів або місця, де неможливо поставити вантажі. Система реагує на конкретну ситуацію: попереджає водія, подає сигнал тривоги або, якщо необхідно, втручається, щоб контролювати навантажувач. Це дозволяє уникнути зіткнень, наприклад, і гарантує безпечне переміщення всередині складу. Ви також можете використовувати ZoneCONTROL для цілеспрямованого підвищення ефективності. Потік трафіку, наприклад, можна оптимізувати за допомогою авторизації доступу.

addedView EN

Mаксимальна точність: Jungheinrich addedVIEW

Системи цифрових камер у HD якості для висококонтрастного зображення з високою роздільною здатністю. Підвищте безпеку та ефективність свого складу за допомогою універсальних і модульних систем допомоги Jungheinrich addedVIEW. Незалежно від того, чи ви займаєтеся штабелюванням і вилученням вантажу на великій висоті підйому, працюєте в непрозорих приміщеннях і на відкритому повітрі або обробляєте чутливі товари, addVIEW пропонує відповідну систему цифрових камер для широкого діапазону вимог у повсякденних складських операціях.

addedVIEW 360° система камер

addedVIEW, система цифрових камер 360° забезпечує майже безаварійну навігацію навіть у вузьких і нечітких місцях. Кожна окрема камера системи addVIEW сама по собі забезпечує найвищу якість зображення. Усі разом вони забезпечують унікальну перспективу: «пташиний вид» дає огляд на 360 градусів зверху. Результат: швидше та безпечніше маневрування навантажувачем.

addedVIEW камера заднього виду 

Камера заднього виду addedVIEW з високою роздільною здатністю надійно показує користувачеві задню частину промислового навантажувача на моніторі в будь-який час. Таким чином можна уникнути зіткнень через погану видимість на складі.

Широкий вибір моделей камер для вил

Для максимальної точності обробки вантажів камера для вил забезпечує необмежений огляд. Додатковий віртуальний лінійний лазер із допоміжним позиціонуванням підтримує оператора під час зберігання та вилучення навіть на великій висоті підйому.

addedVIEW з функцією сканування підвищує ефективність вашого складу. У поєднанні з нашим логістичним інтерфейсом камеру можна використовувати для безпомилкового сканування товарів і кодів складських відділень. Водій може вибрати штриховий або QR-код, який з’явиться безпосередньо на зображенні камери, і підтвердити сканування дотиком. Кнопка підтвердження поруч із кермом також пропонує покращену ергономіку.

Переміщайте товари швидше та легше

Наші інноваційні системи допомоги не тільки роблять повсякденну роботу на складі безпечнішою, але й швидшою та економічно ефективнішою. Розумна профілактика та уникнення аварій, коли це найважливіше.

Content_Picture_Assistenzsysteme_addedVIEW

Швидше справляйтеся зі своїми вантажами: positionCONTROL

positionCONTROL дозволяє встановлювати налаштовані цільові висоти для будь-якого складу. Це призводить до скорочення поїздок і оптимізації операцій підйому, а також до скорочення часу налаштування між операціями штабелювання та підвищення доступності, таким чином економлячи час і енергію. У результаті використання positionCONTROL може збільшити продуктивність до 15%.

Ефективніше обробляйте замовлення

Інтелектуальні допоміжні системи від Jungheinrich не тільки підвищують безпеку на вашому складі, але завдяки підключенню до програмного забезпечення для керування складом ці системи також роблять набагато ефективнішим процес укладання, вилучення та комплектування замовлень.

Content_Picture_Assistenzsysteme_Warehouse_navigation

Для цільової точності: warehouseNAVIGATION

Для кожного переміщення вантажів оператор навантажувача повинен переорієнтуватися в системі стелажів. Тут вступає в дію warehouseNAVIGATION. Він передає правильне розташування стелажа на навантажувач, який потім автоматично наближається до нього з високоточним діагональним ходом. Це значно зменшує навантаження на водія, якому залишається лише керувати функцією підйому. Це забезпечує більшу точність комплектування замовлень у поєднанні зі збільшенням продуктивності до 25%

Широкі знання є основою для практичних рішень

Наша робота з розробки базується на всебічному розумінні інтралогістики. У той же час ми добре знайомі з індивідуальними проблемами, пов’язаними з кожною галуззю та застосуванням. Тільки маючи ці знання, ми можемо ефективно підвищити ефективність і безпеку на складі.

Jungheinrich визначає відповідні проблемні області та пропонує оптимальне рішення у вигляді індивідуальної системи допомоги. Використовувана технологія продиктована її придатністю та практичністю. Прості системи без втручання системи керування так само актуальні, як і високотехнологічні системи допомоги з комплексними датчиками та комплексною оцінкою сигналу.


Інші системи допомоги, які зроблять роботу вашого складу безпечнішою

Інші системи допомоги, які зроблять переміщення товарів швидше та легше

Інші системи допомоги, які зроблять обробку замовлень більш ефективною


Ми із задоволенням проконсультуємо вас!

Зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію

та комерційну попозицію

Телефон

0 800 75 1 583