0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Rostfreier Edelstahl-Hubwagen beim Einsatz in der Lebensmittelbranche und feuchter Umgebung

Візки з нержавіючої сталі

Палетні візки з нержавіючої сталі – гігієнічні та придатні для використання з харчовими продуктами

Гігієна є особливо важливим аспектом як у харчовій, так і у фармацевтичній промисловості. Тут на допомогу приходять палетні візки та візки з ножичним підйомом, виготовлені з нержавіючої сталі.

Палетні візки з нержавіючої сталі особливо добре підходять для використання у мокрому та вологому середовищі завдяки своїй стійкості до іржі, що робить їх міцними та довговічними складськими помічниками. Ці міцні палетні візки, виготовлені з нержавіючої сталі, також стійкі до агресивних газів у навколишньому повітрі. Гладка поверхня палетних візків також запобігає накопиченню бруду та інших забруднювачів, а також поширенню мікробів: важлива умова для використання в гігієнічно чутливих або стерильних середовищах.

Палетні візки з нержавіючої сталі — міцна конструкція для безпечного транспортування

Наші палетні візки з нержавіючої сталі дуже гігієнічні та прості в обслуговуванні: щоб боротися із забрудненнями, ви можете легко очистити палетні візки за допомогою мийки під високим тиском або агресивних речовин. Делікатні механічні та електронні компоненти, а також наконечники вилок встановлені таким чином, щоб запобігти накопиченню бруду та пилу та забезпечити відсутність пошкоджень під час чищення.

Поверхня палетних візків Jungheinrich з нержавіючої сталі дуже міцна і може витримувати сильні удари. Крім того, нержавіюча сталь палетних візків має пасивне покриття, яке захищає металеву поверхню від іржі.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Ножичні візки з нержавіючої сталі

Ножичні візки з нержавіючої сталі ідеально підходять для ергономічної роботи, оскільки конструкція з ножичним підйомним механізмом позбавляє співробітників необхідності часто нахилятися. Змінна робоча висота, яку можна збільшити до 710 мм, полегшує переміщення важких вантажів до 1,5 тонн.

Палетний візок з ножичним підйомним механізмом Jungheinrich доступний з електричним та ручним підйомником. У першому випадку платформу переміщує підйомний двигун потужністю 1,2 кВт. Зарядний пристрій повністю інтегрований у пристрій, а батареї не потребують обслуговування, що робить використання візка більш приємним та ефективним. Крім того, поверхня палетних візків з нержавіючої сталі стійка до дії кислот і солей, тому ідеально підходить для обробки м’яса та риби разом з іншими хімічними та фармацевтичними продуктами.

Ручні візки з нержавіючої сталі

Ручні ручні палетні візки, виготовлені з нержавіючої сталі, одночасно є гігієнічними та ідеальними для транспортування товарів на короткі відстані. Завдяки ергономічному руків'ю керування ручними візками з нержавіючої сталі легко маневрувати у вузьких складських приміщеннях. Ручні гідравлічні візки здатні транспортувати вантажі вагою до 2 тонн, які вони можуть піднімати на висоту до 120 мм.

Ручні візки з нержавіючої сталі, доступні в різних конструкціях, не обмежуються використанням стандартних європіддонів, вони також можуть працювати зі спеціальними та демонстраційними піддонами. Кислотостійке шасі та закриті наконечники вилок дозволяють використовувати його в гігієнічно чутливих зонах харчової промисловості, а також для транспортування хімікатів і небезпечних речовин.

Купуйте або орендуйте візки з нержавіючої сталі

Ви можете підібрати правильний візок з нержавіючої сталі від Jungheinrich для вашої компанії, надіславши запит про товар нашим експертам, які проконсультують вас щодо вибору відповідної моделі.

Знайшли потрібний візок? Ви вже знаєте, чи хочете ви орендувати чи купити? Ми пропонуємо індивідуальні умови оплати, або можливість оренди візка з нержавіючої сталі.