0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Projekte
Оперативна, гнучка й індивідуальна підтримка

Проекти

Ми готові швидко й гнучко підтримувати вас у реалізації проектів незалежно від їх особливостей, масштабів і строків. Незалежно від того, чи потрібен вам супровід лише на певному етапі чи протягом усього проекту, ми фокусуємося на ваших потребах. 

За нашими плечима вже багато успішно реалізованих проектів. До них входять, наприклад, як власні проекти з розробки навантажувачів, так і проекти для таких відомих компаній, як Mitsubishi та Caterpillar. 

Наша компетенція основана на досвіді, що охоплює абсолютно різні проекти, від невеликих, із залученням лише однієї людини, строком на півроку, до масштабних, з мільйонним бюджетом і строком близько трьох років. Наші замовники такі ж різні, як і окремі проекти: ми займаємося не лише розробками й дослідженнями, а й надаємо підтримку, наприклад, державним органам.

Перевірені процеси

Ми завжди готові оперативно зреагувати на ваш запит, орієнтуючись на ваші актуальні потреби. Процес розробки з можливістю масштабування дозволяє нам налагодити тісну співпрацю з вами. Для реалізації використовуються принципи синхронізованого інжинірингу, що дозволяють досягти значного ефекту синергії.