0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Motoren
Новації, ефективність та індивідуальний підхід

Двигуни

Як один з провідних виробників у цій галузі, наша компанія в змозі розробити індивідуальні рішення і для вас.

Електродвигуни не лише для штабелерів

У нашому центрі розробки електродвигунів і технологій приводів триває робота над багатьма проектами, пов’язаними з електромобілями. Ми також проводимо прикладні дослідження у співпраці з різними вищими навчальними закладами. Маючи близько 300 працівників і випускаючи до 500 000 електричних двигунів чи приводів на рік, наша компанія зі своїми партнерами входить до числа найбільших чинних виробників електродвигунів у світі.

Електродвигуни всіх типів

У нашому асортименті є ходові й приводні двигуни, що приводять машину в рух через коробку передач, двигуни для гідравлічних систем і шестеренних насосів різних виробників. Ми також розробляємо підсилювачі керма для електронних кермових систем та для підтримки кермового привода. Як постачальник комплексних систем, наша компанія в змозі реалізувати повноцінні вузли привода з системою керування, дисплеєм, наборами кабелів, контакторами, коробкою передач, кермовою системою й колесом.

Готовність до майбутнього з синхронним реактивним двигуном

Новий синхронний реактивний двигун нашого виробництва поєднує в собі високу потужність та енергоефективність синхронних двигунів із фінансовими та технічними перевагами асинхронних двигунів трифазного струму. За використання двигуна, сконструйованого за новою технологією, близько 93% енергії витрачається на роботу. Таким чином, втрати енергії зменшуються вдвічі. Споживання енергії в черговий раз суттєво знижується, але ефективність машини значно зростає.