0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Склад для великої компанії

У Migros MVN все працює на наших вилкових навантажувачах і стелажах для піддонів

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG постачає всю групу Migros нехарчовими та замороженими продуктами. Наші вилкові навантажувачі та стелажні системи забезпечують безперебійну роботу на новому непродовольчому складі.

Migros – втілення розміру

Migros є найбільшим роздрібним продавцем у Швейцарії. Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN) є частиною цієї групи. Це провідний центр компетенції групи Migros з логістики непродовольчих та заморожених продуктів. Їхні послуги охоплюють зберігання до складання та комплектування, а також розподіл. За даними 2016 року, тільки MVN обробляла понад 2 350 000 піддонів на рік. У 2016 році максимальний обсяг відправлених товарів на день склав понад 13 200 палет.

Склад, який забезпечує всю групу

Найважливішою ланкою в цьому логістичному ланцюжку є новий склад непродовольчих товарів для комплектування замовлень і місце зберігання поповнення. Він забезпечує простір для приблизно 40 000 піддонів на п’яти рівнях. Вимога: щоденне, комплексне постачання всіх клієнтів групи компаній. Тому Migros MVN шукав постачальника, який міг би запропонувати комплексне рішення, і обрав нас. Вони замовили наше повне портфоліо вилкових навантажувачів і стелажних систем, включаючи консультації, планування та монтаж на складі. Вони також звернулися до нашої післяпродажної служби для та технічного обслуговування.

Ключ до пропускної здатності

Нова стелажна система повністю складається з наших палетних стелажів. Клієнти вражені якістю, безпекою, універсальністю використання та досвідом. Наші стелажі для піддонів перевірені в численних застосуваннях протягом 30 років. Як європіддони з виступом, вони витримують навантаження на палету до 1000 кілограмів. Їхня статика відповідає європейським стандартам для палетних стелажів EN 15512. Вони також задовольняють усім діючим стандартам EN в інших областях. Наші спеціалісти змонтували 600 тонн сталевих стелажів на складі МВН. Вони створюють ідеальний ансамбль із нашими сучасними навантажувачами.

Ви також хочете підвищити надійність і продуктивність?

Зв’яжіться з нами, щоб отримати консультацію.

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення
Інші проекти