0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage pfenning logistics
Логістичний парк відповідає найвищим вимогам

88 вилкових навантажувачів для логістики Pfenning

У логістичному центрі площею 20 гектарів, який належить pfenning logistics, парк наших вилкових навантажувачів формує основу для ефективних матеріальних потоків. У години пік оператор збільшує вже існуючий потужний автопарк 88 одиницями орендованої техніки.

Оптимальне використання простору у вузьких проходах

Pfenning logistics GmbH є спеціалістом з логістики з землі Баден-Вюртемберг. З обсягом капіталовкладень у 100 мільйонів євро pfenning logistics у 2013 році створила нову корпоративну штаб-квартиру та логістичний центр площею 20 гектарів у Хеддесгаймі. Товари зберігаються у двох зонах будівлі: Північна частина в основному містить продукти харчування та інші предмети повсякденного попиту, а хімікати зберігаються в південній частині. Склади з вузькими проходами забезпечують понад 5000 переміщень піддонів в день.

Щоб оптимально використовувати простір, ми були залучені на ранній стадії розробки концепції простору та флоту. Підприємство pfenning logistics вже визначилося з приблизним плануванням концепції, яка зосереджується на складах із вузькими проходами. Для вузькопрохідних навантажувачів великі робочі відстані з одним зарядом батареї були важливі через вимоги транспортування харчових продуктів.

Ще швидше завдяки телескопічним вилам

Основу парку вилкових навантажувачів складають 23 електричні високорівневі комбіновані підбирачі/штабелери EKX 515, які механічно направляються в проходах. Крістофер Гранат, керівник відділу розробки процесів у pfenning logistics, пояснює: «На наше прохання компанія Jungheinrich зберегла проходи дуже вузькими, щоб ще краще використовувати простір. Крім того, вузькі проходи в північній і південній секціях однакові. шириною, тому до них також можна отримати доступ за допомогою EKX 515".

Навантажувачі для вузьких проходів EKX 515 адаптовані до різних профілів вимог і працюють з рекуперацією енергії. Потужність цих транспортних засобів базується на їх 80-вольтній трифазній технології змінного струму та високому крутному моменті, що забезпечує ефективне прискорення. З висотою підйому 8,4 метра, транспортні засоби зберігають товари на європіддонах або промислових піддонах у північній частині. На південній ділянці вони були оснащені триплексними щоглами, що дозволяє штабелювати піддони з хімікатами на висоті до 14,4 метра. «У нас було 16 із них, обладнаних телескопічними вилками для великого клієнта з харчової промисловості. Це дозволяє нам отримати вигоду від швидшої складської роботи та забезпечити високі рівні пропускної здатності», — каже Гранат.

Потужне керування акумулятором

Крістофер Гранат каже: «Обираючи найкращу технологію, ми зупинилися на вузькопрохідних навантажувачах Jungheinrich, з якими ми вже мали досвід в інших місцях. Довгий час роботи на одному заряді акумулятора був основним критерієм для покупки. Пристрої легко впораються з двома змінами. Часом виходить навіть тризмінна робота цілодобово. Цьому сприяє і рекуперація енергії. Цей фактор був для нас вирішальним при покупці».
Для нас, як для постачальника, дуже короткі терміни доставки орендованого обладнання також працювали на нашу користь, за словами Граната. Крім того, ми надали гнучку підтримку компанії на етапах впровадження. Наприклад, під час регулювання профілів швидкості та висоти підйому 16 автомобілів EKX 515 у північному секторі — завдання, яке вирішувалося окремо для кожного з 66 проходів.

Ви також хочете підвищити надійність і продуктивність?

Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію.

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Інші проекти