0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Wahl&Co
Ефективна складська робота

Безпроблемні процеси на багатоярусному складі Wahl & Co

Сімейна транспортно-логістична компанія Wahl GmbH & Co. KG із давнім існуванням у Білефельді пропонує логістичні послуги для промисловості та роздрібної торгівлі. При будівництві свого нового багатоярусного складу в Білефельді вони використовували наші вилкові навантажувачі та системи допомоги.

Розумні рішення для інтралогістики

Найважливішим завданням постачальника логістичних послуг є швидке та гнучке реагування на побажання клієнтів. Таким чином, безперервний процес є найвищим пріоритетом для Wahl & Co. Таким чином, при обладнанні багатоярусного складу на 15 000 піддонів необхідно було врахувати наступні вимоги: Оптимальна взаємодія процесів від надходження товару до вивезення товару; оптимальна підтримка водіїв автонавантажувачів для запобігання помилок заздалегідь; проста інтеграція вилкових навантажувачів в існуючу систему управління складом (WMS).

Інтелектуальна технологія дозволяє оптимізувати процеси

Ми змогли вразити Wahl & Co нашими компактними, високопродуктивними вузькопрохідними та річтраками, а також нашим відзначеним нагородами логістичним інтерфейсом. Вони зупинили свій вибір на моделі річтраку ETV 214 з напівавтоматичним вибором висоти стелажу liftNAVIGATION. Це має перевагу в тому, що водієві потрібно лише сканувати штрих-код на стелажі після транспортування палети до станції P&D. WMS потім надсилає замовлення, яке перекладається логістичним інтерфейсом мовою, зрозумілою для річтрака. Тепер оператор бачить ціль на радіотерміналі даних; водночас вилковий навантажувач також знає правильну цільову висоту. Оператору залишається лише використовувати важіль підйому - система liftNAVIGATION вибирає висоту стелажу, напівавтоматично переводячи вила на потрібний рівень. Це запобігає пошкодженню стелажів у результаті укладання та вилучення на неправильній висоті.

Два високостілажні штабелери EKX 515 також є частиною поставки, і вони досягають високої швидкості руху. Вони оснащені допоміжною системою warehouseNAVIGATION і отримують замовлення на елементи керування навантажувачами від WMS через логістичний інтерфейс. Щоб укласти та дістати вантаж, водій просто повинен прискоритися, оскільки навантажувач уже знає правильний маршрут. Це економить час і підвищує ефективність. Крім того, виконане замовлення автоматично передається назад до WMS через логістичний інтерфейс. Сканування в цільовому місці більше не потрібне, і вузькопрохідний склад можна реалізувати без міток.

Оптимальна підтримка складських процесів

Йорн Валь-Швенткер, генеральний директор компанії Wahl & Co, вражений технологією багатоярусного складу: «Системи допомоги Jungheinrich чудово підтримали наших операторів у переміщенні піддонів до конвеєру на складі та в багатоярусному складі. У результаті ми отримали високий рівень безпеки процесів і продуктивності. Ми також були вражені простотою інтеграції вилкових навантажувачів у нашу систему управління складом. Щоб внести необхідні зміни, знадобилося небагато зусиль».

Йорн Валь-Швенткер
Генеральний директор Wahl GmbH & Co KG

«Нашим операторам ідеально підтримала система допомоги Jungheinrich від переміщення піддонів до зберігання на багатоярусному складі».

Ви також хочете підвищити надійність і продуктивність?

Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію.

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення
Інші проекти