0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
IFOY_PowerCube
23.06.2023

PowerCube та камера на вила addedVIEW стали переможцями на конкурсі IFOY`2023

Подвійна перемога підкреслює лідируючу позицію Jungheinrich у розробці інноваційних та ефективних інтралогістичних рішень

Червень 2023 р. – Церемонія вручення нагороди International Intralogistics and Forklift Truck of the Year (IFOY) Awards 2023 відбулася в Дортмунді, Німеччина. Компанія Jungheinrich змогла заявити про себе з двома продуктами в жорсткій конкуренції з 23 номінацій. Надкомпактна система зберігання PowerCube, і інноваційна вилкова камера addedVIEW зі скануванням штрих-кодів отримали бажані нагороди у відповідних категоріях.

Jungheinrich PowerCube, автоматизований компактний контейнерний склад для особливо компактного зберігання та комплектування замовлень дрібних деталей, а також одиничних вантажів, переміг у категорії «Intralogistics Robots». Модульна система стелажів PowerCube вміщує контейнери, які складаються у вертикальні канали висотою до 12 м. Така висота системи забезпечує особливо економічне зберігання контейнера  на дуже невеликій площі.

Камера на вила addedVIEW від Jungheinrich перемогла в категорії «Особлива пропозиція року». Завдяки своїй здатності зчитувати штрих-коди безпосередньо на місці зберігання та порівнювати їх із специфікаціями системи управління складом, камера дозволяє значно мінімізувати помилки зберігання та пошуку та таким чином підвищує ефективність і безпеку на складі. Завдяки розміщенню повністю цифрової камери на вантажних вилах, місця переміщення товарів і сканування зближуються. Сканування здійснюється особливо ергономічним способом за допомогою кнопки безпосередньо на кермі.

Член правління, відповідальний за продажі в Jungheinrich Крістіан Ерлах надзвичайно радий перемогам одразу у двох категоріях: «Цими двома перемогами у конкурсі IFOY Awards 2023 Jungheinrich ще раз підкреслює свою позицію провідної компанії в розробці інноваційних та ефективних інтралогістичних рішень. . Ми дуже пишаємося цими відзнаками. Завдяки Jungheinrich PowerCube і камері addedVIEW ми пропонуємо нашим клієнтам інноваційні рішення, які підвищують їх конкурентоспроможність і значно покращують ефективність роботи на складі».

Jungheinrich addedVIEW камера на вантажні вила

Точна документація щодо зберігання та вилучення товарів має вирішальне значення на будь-якому складі. Помилки в розгортанні або зберіганні товарів у системі управління складом (WMS) можуть призвести до серйозних проблем – від неправильно виділених місць зберігання та збільшення часу пошуку до повернення та втрати товарів. Для ефективного вирішення цієї проблеми компанія Jungheinrich розробила камеру на вантажні вила addedVIEW і сканером штрих-кодів. Він здатний зчитувати штрих-коди безпосередньо в місці зберігання та порівнювати їх із специфікаціями WMS. Це забезпечує негайну та точну ідентифікацію і таким чином, уникнення помилок ще до того, як вони потраплять у систему. Інтегруючи цю технологію в складський процес, компанії можуть значно зменшити кількість неправильних бронювань і розміщення запасів, що призводить до значного підвищення ефективності.

Камера на вилах аddedVIEW є повністю цифровою та має роздільну здатність Full HD, широкосмугову автоматичну передачу даних Ethernet і програмне забезпечення для передачі результатів у будь-яку WMS. Для Jungheinrich WMS продукт оснащений додатковим інтелектом. Це дає змогу розпізнати правильний чи неправильний штрих-код перед граблинами за допомогою кольорових накладок на зображенні камери під час проходження навантажувача. На додаток до переваг для управління складом, водії навантажувачів отримують переваги від значно покращеної якості зображення, а також ергономічної функції отримання квитанцій безпосередньо на кермі. Загалом, інсталяція повністю цифрової вилкової камери addedVIEW усуває приховані витрати на пошук і помилки для клієнтів. Процес стає швидшим, надійнішим і, отже, значно рентабельнішим на одну палету.

Jungheinrich PowerCube

Завдяки надкомпактному вертикальному розташуванню контейнерів PowerCube ідеально використовує простір для зберігання та досягає щільності зберігання в чотири рази вище, ніж у звичайних стелажних системах. Висота системи до 12 м робить PowerCube найкомпактнішою системою зберігання у своєму класі. Це створює простір на складі, який можна використовувати для розширення асортименту або інших цілей. Jungheinrich PowerCube також є унікальним на ринку з точки зору гнучкості. Автоматична компактна система зберігання невеликих контейнерів може бути встановлена на звичайних промислових поверхах без трудомістких переробок, таких як фрезерування та шліфування, і тому може бути легко інтегрована в існуючі склади. Оскільки човники рухаються під контейнерами, PowerCube можна легко адаптувати вгору в будівлях різної висоти та конструкцій. При необхідності його також можна підключити до індивідуально спланованої конвеєрної системи.

Нещодавно розроблені човники PowerCube рухаються з максимальною швидкістю 4 м/с і прискоренням до 2 м/с². Вони можуть одночасно перевозити два контейнери вантажопідйомністю 50 кг кожен всередині PowerCube. Це розширює та полегшує застосування з точки зору номенклатури товарів, прискорює процеси реорганізації та максимізує пропускну здатність одного човника. У той же час човники можуть автоматично пересуватися на рівні під полицею PowerCube. Завдяки масштабованій кількості шаттлів пропускна здатність PowerCube можна гнучко регулювати в разі зростання попиту, сезонних піків або розширення асортименту. Завдяки високопродуктивним літій-іонним батареям, які тимчасово заряджаються на робочих станціях під час роботи, шатли готові до використання 24 години на добу без простоїв. Це забезпечує високу пропускну здатність системи та робить батареї важливою причиною високої продуктивності PowerCube. Ще одна перевага: оскільки човники можна знімати з PowerCube на рівні підлоги для робіт з обслуговування, платформа для обслуговування не потрібна, на відміну від систем конкурентів.

У PowerCube Jungheinrich поєднує ефективні процеси та інноваційне апаратне забезпечення за допомогою найсучаснішої технології програмного забезпечення. Переваги тут включають просте підключення до існуючої ІТ-інфраструктури замовника та розробку програмного забезпечення для максимальної гнучкості щодо вимог до процесу та продуктивності. З PowerCube Jungheinrich представляє інтегрований і цілісний підхід до майбутнього зберігання компактних контейнерів і виконує свою обіцянку щодо нового виміру ефективності на складах.

Про нагороду IFOY

Нагорода IFOY («Міжнародна інтралогістика та вилковий навантажувач року») означає ефективність та інновації та вважається остаточною нагородою за інновації у інтралогістиці завдяки технічному досвіду. Незалежне журі у складі провідних журналістів у сфері міжнародної торгівлі обирає переможців на основі триетапного аудиту IFOY. Окрім стандартизованого тесту IFOY, сюди також входить перевірка інновацій IFOY, яку проводять фахівці Fraunhofer IML, Дрезденського університету, Мюнхенського технічного університету та Fraunhofer IPA. Спонсором премії IFOY, яка знаходиться під патронатом Федерального міністерства економіки та енергетики, є Асоціація обробки матеріалів та внутрішньої логістики VDMA. Завдяки дванадцяти перемогам з 2013 року Jungheinrich входить до списку найкращих переможців IFOY.