0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Jungheinrich_EKSa
15.06.2023

Rocrich AGV - спільне підприємство в галузі мобільної автоматизації в Північній Америці

Концерн Jungheinrich і Mitsubishi Logisnext Americas (Logisnext), оголосили про створення компанії - Rocrich AGV Solutions (Rocrich). Спільне підприємство спиратиметься на існуюче партнерство та пропонуватиме мобільні рішення автоматизації для складів і виробничих потужностей у Північній Америці. 

Rocrich: об’єднання AGV Rocla та Jungheinrich у Північній Америці

Logisnext і Jungheinrich вже мають 15-літній досвід продуктивного партнерства в Північній Америці, включаючи спільне підприємство, що пропонує рішення Jungheinrich AGV – MCJ Supply Chain Solutions LLC (MCJ). Щоб охопити значну частину прогнозованого зростання північноамериканського ринку автоматичної обробки матеріалів, Rocrich об’єднає портфоліо AGV бренду Rocla Logisnext і Jungheinrich в рамках існуючого спільного підприємства MCJ. Це забезпечить клієнтам і діловим партнерам єдине джерело продуктів і послуг від обох брендів.

Rocla та Jungheinrich мають багаторічний досвід у галузі, кожен з яких має понад 40 років досвіду в галузі автоматизації та роботизації для найсучасніших складів. Будучи єдиною організацією, відповідальною за асортимент Rocla та Jungheinrich AGV, Rocrich оптимізує процеси та запропонує єдину точку контакту для клієнтів і ділових партнерів, а також пропонуватиме потужні послуги по всій Північній Америці.

Комплексне портфоліо охоплює всі сфери використання на ринку Північної Америки
Завдяки об’єднаній пропозиції портфоліо продуктів і послуг Jungheinrich і Rocla дозволить Rocrich охопити всі основні сфери використання клієнтами від стандартних до спеціальних AGV і автоматизованих навантажувачів. Ця пропозиція для ринку Північної Америки базуватиметься на передових глобальних галузевих знаннях Rocla та Jungheinrich у сфері AGV, які постійно розвивалися протягом останніх десятиліть. У майбутньому Rocrich створюватиме нові продукти та послуги на основі цих рішень.

Зміцнення місцевих можливостей за підтримки найбільшої північноамериканської дилерської мережі
Щоб стати ще сильнішим партнером на ринку, Rocrich розширить північноамериканську організацію та зміцнить її місцеві можливості. У рамках цієї стратегії він розширить свої можливості в сферах продажу, введення в експлуатацію, монтажу та післяпродажного обслуговування. У той же час спільне підприємство використовуватиме глибокі знання Jungheinrich і Rocla для подальшого покращення існуючої підтримки клієнтів і досвіду в регіоні.

У співпраці з більш ніж 570 дилерами Logisnext по всій Північній Америці Rocrich запропонує найкращі в галузі послуги з провідним місцевим і регіональним покриттям. Розгалужена дилерська мережа представлена по всій території США та забезпечує додаткове покриття в Канаді та Мексиці. Провідна в галузі мережа підтримки включатиме післяпродажні послуги, такі як цілодобова підтримка служби підтримки, швидка місцева відповідь на запити, а також планове та позапланове технічне обслуговування.

Брайан Спрадлін, діючий президент MCJ із понад 15-річним досвідом роботи в галузі автоматизації, продовжить свою роль у розширеному спільному підприємстві та обійме посаду президента Rocrich.

«Ми дуже раді анонсувати Rocrich і об’єднати портфоліо продуктів автоматизації Rocla та Jungheinrich на північноамериканському ринку», – сказав Браян Спрадлін. «Це поєднання дозволить нам надати нашим клієнтам і партнерам швидкий і легкий доступ до провідних у галузі пропозицій і відкриває нам шлях до майбутніх ринкових можливостей. Ми об’єднаємо найкращих людей і продукти в галузі, щоб розширити наш бізнес. Ми прагнемо стати одним із провідних гравців на ринку та формувати майбутнє нашої галузі».

Початок комерційної діяльності Rocrich залежить від отримання різних дозволів регуляторних органів. Сторони планують завершити ці роботи та розпочати комерційну діяльність на початку третього кварталу 2023 року.