0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
GE.2021
26.02.21

Jungheinrich робить ставку на екологічно-чисту електроенергію.

Незабаром всі підприємства Jungheinrich у Німеччині, включаючи шість німецьких виробничих підприємств, працюватимуть виключно на екологічно-чистій електроенергії  Згодом відбудеться перехід іноземних філій та заводів на зелену електроенергію. 

Переключившись на відновлювану електроенергію, лише у Німеччині група скоротила  щорічні викиди парникових газів приблизно на 15 500 тон СО2. Тим самим здійснюючи ще один крок до кліматичної нейтральності.

В стратегії Групи, яку вона представила в листопаді минулого року, Jungheinrich поставив тему стабільного розвитку в центр своєї діяльності та визначив амбіційні цілі. Досягнення кліматичної нейтральності є однією з цих цілей. Група зробила великий крок у цьому напрямку шляхом повного переходу до придбання зеленої електроенергії для всіх своїх об'єктів у Німеччині. «Зміна клімату є однією з найактуальніших проблем сучасності, і Юнгхайнріх поставив собі за мету взяти на себе провідну роль у боротьбі з глобальним потеплінням. Перехід на відновлювані джерела енергії для задоволення наших потреб у електроенергії є важливим внеском у підвищення стабільності», - говорить голова правління концерну Jungheinrich, д-р Ларс Бржоска,.

Наступним кроком стане ​​запланований перехід на екоенергетику на зарубіжних об'єктах  Jungheinrich. Одночасно Група почала оснащувати свої об'єкти фотоелектричними системами, щоб в майбутньому мати можливість виробляти власну зелену електроенергію. З середини лютого Jungheinrich самостійно експлуатує свою першу систему на даху свого заводу в Мосбурзі, Баварія. Головний офіс концерну в Гамбурзі-Вандсбек буде оснащений сонячними батареями протягом цього року. На сьогодні плануються та будуть реалізовані проекти на багатьох інших об'єктах групи. 

У 2019 фінансовому році заводи та дочірні компанії Jungheinrich у Німеччині спільно спожили приблизно 45 600 000 кіловат-годин електроенергії. Повністю уникаючи використання електроенергії з викопних видів палива, таких як буре та чорне вугілля або природний газ, компанія зараз зменшує викиди від споживання електроенергії в Німеччині до нуля. Таким чином, порівняно з традиційною структурою енергопостачання Jungheinrich зменшує щорічні викиди СО2 приблизно на 15 500 тон. Для видалення цієї кількості викидів СО2 з атмосфери протягом одного року знадобиться зона компенсації, еквівалентна понад 1800 футбольним полям змішаних лісів. Приблизно 69% загальних викидів СО2 від споживання електроенергії Юнгхайнріхом раніше надходили з Німеччини. Загальнонаціональний перехід на відновлювані джерела енергії дозволить концерну значно зменшити свій глобальний вплив на оточуюче середовище.

Оцінка життєвого циклу навантажувачів які виробляє концерн Jungheinrich також покращується із переходом виробництва на зелену електроенергію. Приблизно 11 відсотків енергії, яку споживає електричний навантажувач Jungheinrich протягом свого життєвого циклу, доводиться на його виробництво. «Для нас відповідальність за продукцію починається не лише з заводу, а за багато кроків до цього. Як частина нашої Стратегії 2025+, ми активізуємо свою діяльність, щоб зробити ланцюжок поставок Jungheinrich більш стійким, і це включає закупівлю енергії. Це дозволяє нам створювати стійку цінність для наших клієнтів, наших співробітників, наших акціонерів, наших ділових партнерів та суспільства в цілому », - пояснює д-р Бржоска.

У грудні 2020 року Jungheinrich долучився до міжнародної кампанії „50 лідерів в галузі сталого розвитку та клімату”, ініціативи груп з різних секторів, які відіграють провідну роль у захисті клімату та реалізації 17 цілей ООН в галузі сталого розвитку.