0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
SBTi
14.02.2024

Jungheinrich отримує підтвердження ініціативи Science Based Targets

 Нульові викиди вуглецю уздовж всього ланцюга створення вартості до 2050 року.  Науково обґрунтована стратегія проти антропогенної зміни клімату. Офіси в 28 країнах отримують всю електроенергію з відновлюваних джерел енергії

Ініціатива «Науково обґрунтовані цілі» (SBTi) переглянула та підтвердила кліматичну ціль Jungheinrich щодо скорочення викидів парникових газів до нуля. За даними SBTi, амбітна мета постачальника інтралогістики з Гамбургу сприяє обмеженню глобального потепління до 1,5 градусів за Цельсієм і, таким чином, відповідає цілям Паризької угоди. Jungheinrich - одна з небагатьох компаній у світі, чиї цілі нульових викидів були підтверджені SBTi. До цього часу ініціатива підтвердила нульові цілі менше, ніж десяти відсотків всіх учасників.

Компанія Jungheinrich взяла на себе зобов’язання скоротити свої викиди парникових газів (обсяги 1–3) до нуля по всьому ланцюжку створення вартості до 2050 року. Проміжні кроки, необхідні для досягнення цього, тепер підтверджені SBTi, який визначив перший у світі незалежний стандарт перевірки. для зусиль компаній із захисту клімату.

Доктор Ларс Бржоска, генеральний директор Jungheinrich AG: «Тільки науково обґрунтована основа може обмежити антропогенний парниковий ефект і, як наслідок, підвищення глобальної температури до 1,5 градусів за Цельсієм. Це єдиний спосіб для людства забезпечити суттєве зменшення різких наслідків і ризиків зміни клімату».

У 2021 році Jungheinrich приєднався до SBTi та офіційно взяв на себе зобов’язання активно сприяти досягненню кліматичної цілі на 1,5 градуса. Група сприяє глобальному переходу свого електропостачання на відновлювані джерела енергії. Тепер підприємства Jungheinrich у 28 країнах отримують електроенергію виключно з відновлюваних джерел. Для подальшого скорочення викидів парникових газів у своїй діяльності компанія ініціювала додаткові заходи, такі як поступовий відхід від викопного палива та повна електрифікація свого автопарку.

Jungheinrich також постійно працює над екологічністю своєї продукції, щоб досягти комплексного скорочення викидів по всьому ланцюжку створення вартості. Наприклад, вилкові навантажувачі Jungheinrich з літій-іонними акумуляторами споживають приблизно на 20 відсотків менше енергії під час щоденного використання (порівняно зі свинцево-кислотними альтернативами). Якщо внавантажувачі також живляться від екологічно чистої електроенергії, вони майже не виробляють викидів під час використання.

Доктор Ларс Бржоска: «Ми поставили перед собою амбітні цілі. Подолання кліматичної кризи – величезне завдання. Тільки разом ми можемо створити більш стійкий світ для майбутніх поколінь. Jungheinrich робить свій внесок». З цієї причини ділові партнери також тісно залучені до шляху до нульових чистих викидів парникових газів. На даний момент Jungheinrich опитав понад 700 постачальників з питань захисту навколишнього середовища. На них уже припадає 75 відсотків обсягу закупівель Jungheinrich.