0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
SOP_Jungheinrich_Werk_Chomutov
16.06.2023

Jungheinrich запускає виробництво на заводі в Хомутові

Компанія Jungheinrich розпочала виробництво на своєму новому заводі в Хомутові, 6 червня рsчтрак ETV 216i став першою одиницею, яка зійшла з виробничої лінії. Завдяки новому виробництву, площа якого становить близько 37 000 квадратних метрів, буде створено понад 350 нових робочих місць. 

Для Jungheinrich новий виробничий завод є центральним компонентом для досягнення цілей зростання в рамках Стратегії 2025+ і підвищення ефективності та прибутковості компанії. Сабіна Нойс, член правління відділу техніки управління Jungheinrich AG, каже: «Завдяки новому заводу ми розширюємо потужності нашої виробничої мережі в Європі та гарантуємо, що постійно зростаючий попит на наше підйомно-транспортне обладнання також може бути задоволений у майбутнє. У Хомутові ми побудували одне з найсучасніших виробництв для навантажувачів у світі. Я дуже пишаюся цим і радий, що виробництво почалося».

Наразі новий завод працює в однозмінний режим; У середньостроковій перспективі завод перейде на тризмінний режим роботи, щоб виробляти цілодобово. Jungheinrich планує поступово перенести все виробництво річтраків на завод у Хомутові. Переміщення звільнить додаткові потужності на заводі в Нордерштедті, які компанія використовуватиме для подальшого зростання. На заводі в Нордерштедті Jungheinrich розширить свій виробничий портфель, включивши частини інших комплектувальників замовлень.

Компанія Jungheinrich поставила собі за мету створювати цінності в екологічно чистий спосіб, тому при проектуванні нового заводу приділила особливу увагу ефективності та екологічності. Усе обладнання заводу, від робочих місць до складних виробничих цехів, містить сучасні технології, такі як нова система контролю виробництва. Окрім використання зеленої електроенергії та встановлення теплового насосу, додаткову енергозбереження забезпечує спеціальна теплоізоляція в офісній частині. Jungheinrich скорочує споживання води за допомогою обладнання для збору дощової води. Крім того, завод розташований на зеленій зоні площею 1,5 гектара з місцевими кущами та деревами, що сприяє розвитку місцевого біорізноманіття.

Перший річтрак із Хомутова буде відправлено до «MARIE» у Франції, однієї з найважливіших компаній на французькому ринку готових страв і макаронних виробів. ETV 216i є частиною POWERLiNE від Jungheinrich і включає вбудований літій-іонний акумулятор. Він вважається найкомпактнішим і найпотужнішим річтраком у своєму класі.