0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
plant Romania
25.01.2022

Jungheinrich відкриває новий завод з відновлення б.в техніки

Jungheinrich відкриває свій другий завод з відновлення навантажувачів що були у використанні у місті Плоєшт, Румунія. Завдяки новому заводу, який займає близько 5000 квадратних метрів, компанія задовольняє зростаючий попит на б.в навантажувачі і створює додатковий потенціал для подальшого зростання.

• Завод з відновлення вживаного обладнання в Плоешті (Румунія)
• Розширення відновлювальних потужностей за рахунок зростання попиту
• Зменшення споживання ресурсів та енергії за рахунок обладнання що було у використанні

Jungheinrich відкриває свій другий завод з відновлення навантажувачів що були у використанні у місті Плоєшт, Румунія. Завдяки новому заводу, який займає близько 5000 квадратних метрів, компанія задовольняє зростаючий попит на б.в навантажувачі і створює додатковий потенціал для подальшого зростання. У Плоєшті електричні повідкові візки EJE та електричні навантажувачі з противагою EFG будуть негайно відремонтовані для європейського ринку. Завдяки цій інвестиції Jungheinrich є прикладом кругової економіки у сфері внутрішньоскладської логістики та дозволяє промисловості ефективно використовувати особливо відновлені навантажувачі.

Jungheinrich є першою промисловою компанією, яка взялася за професійне відновлення підйомно-навантажувальної техніки високої якості. Компанія обіцяє, що її «JUNGSTARS» – офіційна назва відновлених б.в. навантажувачів – після комплексного ремонту - як нові. Завдяки відкриттю ремонтного заводу в Плоєшті Jungheinrich продовжує розширювати свої існуючі потужності та оптимізувати свої структури та процеси в секторі вживаного обладнання. Поряд з Дрезденом, Плоешть є найбільшим підприємством Jungheinrich з відновлення промислових навантажувачів. Відкриваючи новий завод, Jungheinrich до 2025 року збільшить потужності в цій галузі на 25%.

Тіно Альбан, керівник заводу Дрезденського центру з відновлення б.в техніки Jungheinrich AG: «Загальна тенденція до стабільності відображається в постійно зростаючому попиті на наші професійно-відремонтовані вживані навантажувачі. Вони є відмінним рішенням, особливо для екологічно свідомих клієнтів, оскільки завдяки відновленню б.в. навантажувачів ми економимо близько 80% CO2 порівняно з новим виробництвом. Під час пандемії коронавірусу багато клієнтів, які дбайливо ставляться до ціни, звертаються до більш дешевих, і в той же час ефективних б.в навантажувачів, які оптимально підходять для експлуатації низькому та середньому режимі або в якості резервного рішення».

Унікальний процес промислового відновлення вживаних навантажувачів Jungheinrich здійснюється за стандартизованою процедурою, однаковою для всієї техніки, на основі шести етапів. У процесі вживані навантажувачі відновлюються до майже нового стану як технологічно так і візуально. 5-зірковий принцип Jungheinrich гарантує, що кожний навантажувач буде відремонтований відповідно до найвищих стандартів безпеки та стійкості, а також найсуворішого контролю якості. У той час як такі компоненти, як щогли, двигуни та трансмісії, відновлюються, а всі важливі та зношені компоненти замінюються оригінальними запасними частинами. Завдяки ресурсозберігаючій та енергозберігаючій переробці Jungheinrich подовжує життєвий цикл промислових навантажувачів на два-три періоди роботи, зводячи до мінімуму використання нових деталей. Зараз рівень повторного використання на один навантажувач досягає 94 відсотків.

Тіно Альбан: «Ретельний процес високоякісного відновлення перетворює наші JUNGSTARS на б.в навантажувачі преміум-класу. Вони поєднують екологічні, економічні та технічні переваги і, таким чином, пропонують унікальну різноманітність характеристик на ринку».

У той час як відновлення EJE та EFG буде відбуватися на базі виробничих потужностей в Плоєшті, Дрезденський завод буде відповідати за відновлення всіх інших типів навантажувачів та системної техніки. Усі європейські центри продажу Jungheinrich доставляють свої вантажівки для відновлення, на ці два заводи. Відновлення для азіатського ринку відбувається в Бангкоку та Цинпу в Китаї.