0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EcoVadis_Medaille_2023
19.10.2023

Третій поспіль платиновий сертифікат EcoVadis за стійкість

Компанія Jungheinrich знову була нагороджена платиновим сертифікатом від EcoVadis за свою корпоративну відданість, що підтверджує її позицію серед 1% найбільш стійких компаній світу.

Міжнародне рейтингове агентство КСВ EcoVadis втретє поспіль нагородило компанію Jungheinrich платиновим сертифікатом корпоративної відповідальності. Таким чином, EcoVadis визнає високу відданість Jungheinrich навколишньому середовищу, праці та правам людини, етиці та сталим закупівлям. Завдяки платиновому сертифікату EcoVadis ще раз підтверджує, що Jungheinrich продовжує входити до 1 відсотка найбільш стійких компаній світу. «Jungheinrich створює стійку цінність. Ми прагнемо поєднати економічний успіх із екологічною та соціальною відповідальністю. Оновлена платинова сертифікація EcoVadis доводить, що ми досягли цього успіху. Для нас це є підтвердженням і зобов’язанням продовжувати рухатися вперед і розширювати наші зобов’язання. у майбутньому в рамках нашої Стратегії 2025+. Сталий розвиток є і залишатиметься основою діяльності нашої Групи», – говорить д-р Ларс Бжоска, голова правління Jungheinrich AG.

Піонер у сфері захисту навколишнього середовища та прав людини

Цього року EcoVadis особливо підкреслив «видатні» результати Jungheinrich у сфері охорони навколишнього середовища. Тут компанія отримала максимальну кількість балів завдяки ефективним заходам, зокрема, щодо скорочення викидів парникових газів і збереження цінних ресурсів. Компанія Jungheinrich чітко взяла на себе зобов’язання досягти цільового показника в 1,5 градуса та прагне до 2030 року налагодити бізнес-операції з нейтральним викидом CO2e на всіх підприємствах і заводах у всьому світі. Усі підприємства Jungheinrich у Німеччині, включно з шістьма німецькими заводами, виробляють виключно екологічну електроенергію ще з 2021. Відтоді Jungheinrich Group продовжує просуватися вперед у переході на відновлювані джерела енергії в усьому світі. Тим часом перехід на зелену електроенергію вже повністю завершено в 21 країні. Важливим фактором у цьому є також виробництво власної сонячної енергії компанії. З цією метою компанія постійно працює над оснащенням своїх об’єктів власними фотоелектричними системами, а нещодавно покрила автостоянку своєї корпоративної штаб-квартири в Гамбурзі фотоелектричною системою площею 1100 квадратних метрів. Jungheinrich також зберігає ресурси, переробляючи вживані навантажувачі в промислових масштабах. У цьому процесі до 99 відсотків сировини, яка використовується у навантажувачах, використовується повторно або переробляється. Порівняно з новим виробництвом, компанія таким чином заощаджує до 80 відсотків CO2e.

Крім того, Jungheinrich докладає великих зусиль для забезпечення дотримання прав людини в ланцюжку створення вартості. З цією метою компанія розширила існуючу систему стійкого управління закупівлями, щоб вона особливим чином враховувала аспекти прав людини. Щоб посилити внутрішні процеси для забезпечення належної перевірки прав людини, компанія Jungheinrich також запровадила відповідну систему управління ризиками та, крім спеціаліста з прав людини, визначила інші обов’язки, такі як Рада з прав людини, що складається з експертів з прав людини в межах групи. Аналіз ризиків проводиться регулярно з метою виявлення, оцінки та запобігання потенційним порушенням прав людини на ранній стадії.

Поточна платинова сертифікація EcoVadis є третьою найвищою нагородою Jungheinrich поспіль після 2022 та 2021 років. До цього компанія була нагороджена золотим сертифікатом у 2020 та 2019 роках. EcoVadis вважається однією з провідних світових установ з оцінки корпоративної відповідальності. Лише 1% найбільш стійких компаній з усіх оцінених компаній отримують найкращий платиновий сертифікат від EcoVadis. Загалом EcoVadis аналізує управління сталим розвитком понад 100 000 компаній у всьому світі щодо навколишнього середовища, праці та прав людини, етики та екологічних закупівель.