0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PM_Sartorius Stedim
25.09.2023

Новий проект з автоматизації для Sartorius Stedim Biotech

Jungheinrich автоматизує новий логістичний об’єкт Sartorius Stedim Biotech площею 15 000 кв. м в Обані (Франція).

Jungheinrich поставить повний комплект автоматизованого обладнання для Sartorius Stedim Biotech, провідного партнера біофармацевтичної промисловості. Після придбання arculus (у 2021 році), Storage Solution Group (на початку 2023 року) і повного придбання Magazino (у серпні 2023 року) експерт з інтралогістики з Німеччини Jungheinrich поставив автоматизацію в центр своєї стратегії розвитку та продовжує розгортати свої автоматизовані рішення за цим новим контрактом.

У рамках цієї співпраці Jungheinrich встановить найсучаснішу систему автоматизації в майбутньому логістичному об’єкті в штаб-квартирі Sartorius Stedim Biotech в Обані, Франція. Будівництво має розпочатися цього року. Завдяки цьому партнерству Jungheinrich допомагає логістиці Sartorius значно розвиватися, підвищуючи її ефективність, гнучкість і продуктивність.

Новий логістичний об’єкт, який планується відкрити на початку 2025 року, включатиме ряд обладнання Jungheinrich, наприклад високопрохідний стелажний склад, який обслуговується трьома автоматизованими вузькопрохідними навантажувачами типу EKX 516ka, автоматизований мінівантажний склад і мережу палетних/контейнерних конвеєрів. Також буде побудовано буферне сховище, в якому робочі станції постачатимуться за принципом «товар до людини». Підключення до виробничої зони також автоматизовано за допомогою мобільних роботів типу EKS 215a. Крім того, весь об’єкт буде контролюватися системою управління складом Jungheinrich.

«Ми пишаємось тим, що можемо запропонувати компанії Sartorius Stedim Biotech повне логістичне рішення, яке відповідає її амбіціям. Постачання виробничої лінії, особливо у фармацевтичній промисловості, є серйозним завданням для забезпечення якості, тому дуже важливо мати надійну, масштабовану та гнучку автоматизовану систему», – зазначає Сільвія Монтеагудо, менеджер з продажу та розвитку бізнесу, автоматизованих систем, Jungheinrich France .

«Цей новий об’єкт дозволить нам оптимізувати наші логістичні процеси, скоротити час обробки замовлень і збільшити обсяги зберігання. Завдяки автоматизації нашої логістики ми зможемо прискорити нашу реакцію на зростаючі вимоги ринку, підвищити нашу конкурентоспроможність і запропонувати ще більш надійні послуги нашим клієнтам», – пояснює Валентин Курмі, керівник відділу логістичних проектів компанії Sartorius Stedim Biotech Франція.