0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Jungheinrich_LogiMAT2023_EAE212a_MRL
25.04.2023

Новий мобільний робот EAE212a від Jungheinrich

На виставці LogiMAT 2023 концерн Jungheinrich представив рішення майбутнього. Оптимальна взаємодія нового автономного мобільного робота, системи керування та ланцюга інструментів. Робот можна легко інтегрувати в будь-який склад, де він сприятиме збільшенню продуктивності та ефективності.

Світова прем’єра останнього мобільного робота від Jungheinrich відбулася на виставці LogiMAT 2023 у Штутгарті. EAE 212a — це автономний мобільний робот (AMR) останнього покоління, що включає нещодавно розроблену систему керування та ланцюг інструментів. Узгоджена взаємодія всіх трьох компонентів дозволяє особливо легко інтегрувати рішення в будь-яке існуюче складське середовище та гарантує велику гнучкість від етапу планування до повсякденних операцій. «При використанні на складі EAE 212a вражає простотою інтеграції, максимальною гнучкістю та можливістю масштабування. Таким чином, він втілює не що інше, як майбутнє внутрішньої логістики», — говорить Крістіан Ерлах, член правління Jungheinrich із продажу.

AMR останнього покоління  

EAE 212a призначений для автоматизації процесів транспортування вантажів на рівні полу. Завдяки запатентованому Jungheinrich дизайну шасі його ширина всього 790 мм навіть вужча, ніж у європіддона. Це забезпечує маневрене та швидке транспортування вантажів на рівні підлоги зі швидкістю до 6 км/год. При цьому транспортний засіб безпечно і стабільно переміщує вантажі вагою до 1,2 т. «Як транспортний засіб на рівні підлоги, EAE 212a оптимально доповнює наше існуюче портфоліо мобільних роботів і ідеально підходить для постачання та утилізації вхідних і вихідних вантажних смуг», — говорить пан Ерлах. EAE 212a здійснює навігацію без жодних штучних орієнтирів. Тому трудомісткі підготовчі заходи на складі відходять у минуле.

Легка інтеграція в існуючі склади

Під час розробки свого нового рішення – мобільного робота Jungheinrich приділив особливу увагу ідеальній взаємодії апаратного та програмного забезпечення, а також їх мережевому об’єднанню та інтеграції в загальну систему. Щоб створити комплексне рішення, компанія використала свої великі ноу-хау в галузі транспортно-розвантажувального обладнання, а також свій досвід у процесах і програмному забезпеченні та зосередилася на наскрізній системі інструментів із запатентованим Jungheinrich Mobile Robot Control (MRC). Jungheinrich MRC включає централізоване керування замовленнями, керування технікою, інструмент моделювання та візуалізацію в реальному часі. Завдяки новому інструменту моделювання планування проекту мобільного робота на основі EAE 212a можливе протягом кількох годин; для простих проектів це навіть можливо всього за 30 хвилин.

Масштабованість на майбутнє

Новий ланцюжок інструментів, невід’ємна частина рішення для мобільних роботів, забезпечує швидку та нескладну адаптацію зон руху та подорожей, коли потреби та вимоги складу змінюються. Таким чином додаткові EAE 212a AMR можна легко додати на склад, а проекти можна розширити за короткий термін. Таким чином, нове мобільне рішення Jungheinrich розроблено для максимальної масштабованості. EAE 212a можна використовувати як окреме рішення або підключити до існуючої хост-системи на складі. Завдяки сумісності системи керування на основі стандарту VDA-5050 і перспективній програмній платформі мобільний робот пристосований для вирішення будь-яких майбутніх завдань у складському середовищі.

Гнучкість у використанні

Завдяки високому ступеню автономності EAE 212a знаходить власні рішення під час роботи: він може гнучко уникати перешкод і продовжує свою роботу навіть без втручання людини. Завдяки розпізнаванню цілей EAE 212a також може виявляти піддони, які знаходяться не зовсім у бажаному положенні. Це дає можливість інтегрувати систему в ручні процеси навіть на захаращеному складі.

Взаємодія людино-машина

Під час розробки EAE 212a Jungheinrich також зосередився на простому та інтуїтивно зрозумілому спілкуванні між людиною та машиною. Завдяки миттєвій і однозначній інформації на панелі керування, світлодіодним стрічкам для чіткої видимості на відстані або дисплею на близькій відстані люди-колеги EAE 212a матимуть усю важливу інформацію в полі зору, коли це необхідно. Це допомагає рішенню мобільного робота досягти високого рівня визнання серед співробітників.